Lifestyle

Otkrijte svoju unutarnju silu

U koju životinju bi se voljeli pretvoriti?

U koju životinju bi se voljeli pretvoriti?
Thinkstock

Ovaj test je drugačiji od ostalih. Pokazuje nam sile koje vrebaju unutar naše psihe i pokreću naše izbore. Riješite ovaj čarobni test i saznajte više o tome što trenutno želite privući.

Životinje su duhovni arhetipovi različitih životinjskih vrsta i igraju važnu ulogu kao duhovni zaštitnici i mediji između prirodnog, duhovnog kraljevstva i ljudske vrste.

Neki vjeruju da su ti duhovi pomogli muškarcima i ženama da shvate svoje sposobnosti stvaranja i razvoja općenito kao duhovni i fizički entiteti. Slično konceptu životinjskih Totema vidjet ćemo što to za vas znači, ovisno o životinji u koju se želite preobraziti.

Krenimo! U koju bi se životinju željeli pretvoriti? Hoće li to biti medvjed, leptir, mačka, vrana, konj, miš ili dupin? Pogledajmo!

Medvjed

Ja sam sila zaštite

Medvjedi se smatraju Velikim Majkama jer dugo ostaju s mladuncima, brinu se o njima i pokazuju im svijet.

Ako se želite pretvoriti u medvjeda, morate pogledati ove ključne riječi jer one znače nešto o vašoj osobnosti:

Granice, kreativnost, majčinstvo, iscjeljenje, lunarne misterije, moć, hrabrost

Leptir

Ja sam sila promjene

Uz iznimnu sposobnost da promijene svoju DNA, leptiri se smatraju majstorima transformacije i u mnogim kulturama često se smatraju glasnicima, prenosi Mystical raven.

Ako se želite pretvoriti u leptira, sljedeće ključne riječi mogu rezonirati s vama i razdoblje u kojem ste zapravo:

Transformacija, svjetlost, velike promjene, tranzicija, djelo duha, izražavanje, kreativnost, mir

Mačka

Ja sam sila čiste Magije

Za mačke se uvijek smatralo da posjeduju čarobne moći, te da pomažu vješticama i čarobnjacima da postignu bolju usklađenost s višim područjima. U čarobnjaštvu se čvrsto vjeruje da mačke mogu vidjeti druge razine i primijetiti duhove, duhovne oblike i druge entitete.

Ako se želite pretvoriti u mačku, možda tražite neovisnost ili veće razumijevanje Čarobnih Misterija. Sljedeće ključne riječi mogu vam pomoći da steknete veće razumijevanje:

Intuicija, magija, unutarnje usmjeravanje, lunarne misterije, neovisnost, oslanjanje na sebe

Vrana

Ja sam sila mudrosti

Vrane su vrlo inteligentna stvorenja i često se povezuju sa Svijetom mrtvih pa nije ni čudo što su obično prikazivane kako lete iznad bojišta tražeći besplatnu hranu. Vrane su sveta ptica Thotha, egipatskog Boga mudrosti, kao i Odina, nordijskog kralja bogova.

Ako ste se odlučili pretvoriti u vranu, možda tražite slobodu i želite se odvojiti od svojih strahova. Neke od ovih ključnih riječi mogu vam pomoći da razumijete još više:

Manifestacija, upozorenje, proročanstvo, ravnoteža, ispravljanje nepravde, razum

Konj

Ja sam sila strasti

Jedan od vrlo uobičajenih životinjskih arhetipova. Konje su ljudi u velikoj mjeri voljeli. Možemo ih vidjeti u prikazu kentaura – polu čovjeka, polu-konja – smatrali su ih vrlo inteligentnima s izuzetnim borbenim vještinama.

Konji su svete životinje Boga mora, Posejdona. Ako se želite pretvoriti u konja, možda ćete htjeti pobliže pogledati sljedeće ključne riječi:

Avanture, putovanja, sloboda, moć, strpljenje, suosjećanje, svrha

Miš

Ja sam sila blagoslova

Miševi se plaše mnogih, ali ih se također poštuje. U  budizmu je miš bio prva životinja koja je reagirala na Buddhin poziv. To je također životinja Boga Sunca, Umjetnosti i Blagoslova i Ganeša, hinduističkog Boga blagoslova.

Ako se želite pretvoriti u miša, osim što želite proći nezapaženo, također biste željeli razmisliti što vam sljedeće riječi znače upravo sada:

Ispitivanje, prosudba, nedostatak poštenja, suparništvo, blagoslovi, božanska intervencija, obilje, zahvalnost

Dupin

Ja sam sila kreativnosti

Dupini se smatraju razigranim bićima s velikom sposobnošću komuniciranja i jednim od sisavaca koji pokazuju znakove više inteligencije.

Međutim, dupini su također veliki ratnici i neće oklijevati zaštititi svoj teritorij i napasti bilo kakve uljeze. Budući da se želite pretvoriti u dupina razmislite o sljedećim rječima:

Komunikacija, razigranost, pozitivnost, strategija, glazba i meditacija

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

​​

Reci što misliš!