Lifestyle

#sanjarica

Donosimo 14 najčešćih snova i njihovo značenje

Donosimo 14 najčešćih snova i njihovo značenje

Iako interpretacija snova može biti vrlo zanimljiva, jedino osoba koja ih sanja može razumjeti što oni uistinu znače i koliko su duboko oni odraz njegovog ili njezinog života.

Tvoji snovi su povezani sa stvarnošću na ovaj ili onaj način, i simboli u snovima pokazatelj su načina koji razmišljaš ili kako se osjećaš o određenim stvarima. Kada bolje razumijemo naše snove, mogli bi bolje shvatiti što se događa s našim životima.
Padanje To može značiti jedno od dvije stvari: ili osjećaš da nemaš nikakvu kontrolu nad svojim životom i vezom ili si napokon iza sebe ostavila nešto što te je blokiralo.

Padanje

Može značiti ili strah da nemaš kontrolu ili osjećaj olakšanja jer si nešto ostavila iza sebe.

Privlačnost 

Sanjati osobu koja te privlači znači da razmišljaš o njoj što može pojačati tu privlačnost, ako nisi u to potpuno sigurna. Tvoji su snovi odraz tvojih podsvjesnih misli i osjećaja, a sanjanje privlačne osobe znači da imaš osjećaje za nju ili njega i da ti je u mislima. Sanjati staru ljubav znači da se osjećaš ili razmišljaš na isti način kao u tom periodu svog života.  

Proganjanje

Ovaj san pokazuje da osjećaš tjeskobu i stres izazvan svojim dužnostima i odgovornostima i da osjećaš potrebu pobjeći od svega toga. Isto tako može značiti da si zanemarivala nešto važno u svom životu čime se uistinu trebaš početi baviti.

Golotinja

Još jedan čest san je biti gol u javnosti. Ovaj san znači da ti je zbog nečeg neugodno pa se sramiš ili se bojiš previše otvoriti. Još jedno značenje je ranjivost - možda si trenutno osjetljivija nego inače.

Ispadanje zubi

Zubi su vrlo čest simbol u snovima. Sanjati da ti ispadaju zubi može biti pokazatelj da se bojiš kako ćeš nekoga ili nešto izgubiti ili te strah da nisi privlačna. Ovaj san može odražavati strah od gubitka drage osobe.

Vožnja

Vožnja simbolizira tvoj put ili život. Način na koji voziš u snovima govori ti kako se osjećaš u vezi svog života. Sigurno i sporo ili neoprezno i brzo? Znaš li kuda ideš ili si izgubljena? Je li cesta glatka ili grbava? Bojiš li se ceste ili si opuštena? Ono kako se osjećaš dok voziš u snu može biti isto kako se osjećaš u vezi svog života ili budućnosti. 

Seks

Seks predstavlja tvoje psihološko stanje. Jesi li frustrirana ili sretna? Isto tako može značiti da trebaš određenu vrstu intimnost, fizičkog kontakta ili doslovno nisi imala seks dulje vrijeme i sada za time žudiš.

Kosa

Kosa predstavlja tvoje misli ili tvoju "glavu". Ako sanjaš da režeš svoju kosu to znači da ste spremna na promjene ili se mijenjaš. Ako je tvoja kosa zapetljana, to može biti izravan odraz tvoje zbunjenosti i nesigurnosti. Također se može protumačiti da brineš o svom imidžu i izgledu.

Bebe

Bebe su znak da se osjećaš ranjivo ili imaš potrebu da budeš voljena, ali može biti i simbol novih početaka. 

Pauci

Vidjeti pauka zapravo indicira snagu. Možda se osjećaš snažno ili želiš biti snažna. To znači da bi uskoro mogla nešto postignuti ili ispuniti svoje snove. Vidjeti mrtvog pauka u snovima pokazuje da si pobijedila neki svoj strah ili nešto što te mučilo.

Kašnjenje

Ovo je znak da si premorena ili ti je previše toga na pameti. Ili može značiti da obećavaš puno stvari kojima se zapravo ne možeš posvetiti i da se bojiš kako ništa od toga nećeš ispuniti. Isto tako može značiti kako osjećaš da život prolazi pored tebe i da puno toga propuštaš.

Hrana

Sanjati da si okružena s puno hrane ili da puno jedeš pokazatelj je znanja i bogatstva. Hrana je znak da stiže uspjeh i bogatstvo. 

Plakanje

Plakati u snovima znači da si tužna zbog nečega u svom životu i da to trebaš izbaciti to iz sebe. Isto tako može značiti da se želiš riješiti nekih stvari ili nekoga i da si spremna sada jasno sagledati stvari oko sebe. 

Smrt

Smrt je povezana sa dramatičnim promjenama. Može značiti kraj neke faze ili početak nove. Sanjati vlastitu smrt znak je prijelazne faze u životu. Sanjati smrt voljene osobe sugerira da se bojiš da ćeš ih izgubiti ili da se tvoji osjećaji prema njima mijenjaju. Smrt također može značiti da je tvoje staro ja "umrlo" i da se rodilo novo i poboljšano ja.

 


Reci što misliš!