Lifestyle

#ljubav

Sedam znakova da ste pronašli ljubav života

Sedam znakova da ste pronašli ljubav života

Ljubav života događa se, kažu, samo jednom - odmah znate da je to ono pravo i krećete se u zajedničkom smjeru do kraja... barem tako ide priča.

Naravno, pronaći ljubav života sve je samo ne jednostavno, iako se u romanima to događa u pravilu odmah, no uz par problema zbog potrebe za dužim romanom. U stvarnom životu trebate se doobro pomučiti... pa stoga, evo sedam znakova da ste pronašli ljubav svog života i da slobodno možete uživati u zajedništvu s partnerom: 

Emocionalno rastete - kada pronađete ljubav vašeg života, vi ćete raditi na tome da prevladate svoje nesigurnosti, a vaš partner će napraviti isto. Onda ćete dugoročno biti sretni i pripremljeni za brak. 

Ne tražite ništa - ljubav je najveći dar od svih, a dijeli se slobodno i bez očekivanja. Prava ljubav nalazi se kada ništa ne tražite, već kada je dijeli bez uvjeta ili očekivanja.

Pronašli ste svoju svrhu - svatko od nas ima posebne talente koje trebamo iskoristiti u svijetu oko nas. Ako osjećate da živite neiskren i prazan život onda znači da imate još puno posla u životu. Ako ste našli pravu osobu, vaš život dobit će punoću, iskrenost i svrhu. 

Puni ste energije - ovdje se ne radi o tome kako se osjećate nakon dva tjedna veze ili tri mjeseca, nego kako se osjećate nakon dvije godine. Kad bezuvjetno volite, puni ste energije i možete slobodno davati. Toksične veze poznate su po tome da partneri u njima ostaju bez energije. Postaju poput zombija i ostaju zajedno jer imaju zajedničku prošlost, a život prolazi pored njih.

Uzbuđeni ste zbog budućnosti - romantična ljubav odražava smisao života jer kroz nju stvaramo, jer su ljubav i život međusobno povezani.  Ako vidite da vaš odnos donosi novi smisao u svijetu, onda vjerujete u svoju budućnost s ovom osobom.

Vaša veza je sjajna - od kada ste u vezi s ovom osobom - svi vaši odnosi su se poboljšali (s braćom i sestrama, roditeljima i prijateljima). Poboljšali su se vaš integritet, nesebičnost, strpljenje i kreativnost. Toksični ljubavni odnosi koji izgledaju dobro na površini obično ne uspijevaju na ovom testu.

Znatiželja - rođeni smo kako bismo se igrali. Parovi koji se i dalje igraju ostaju zajedno. Na taj način učimo i istražujemo granice i shvaćamo taj tajanstveni svijet. Ako istražujete zajedno tako ostajete povezani s partnerom koji je ljubav vašeg života. Ljubav vašeg života i dalje će vas upoznavati, uvijek iznova.


Reci što misliš!