recept
Isprobajte piletinu s tjesteninom u pesto umaku
Brzi ručak fantastičnog okusa.
Sastojci:
(za dvije osobe)
- 300g pene tjestenine
- 350g piletine (bijelo meso)
- 2 pune žlice pesto umaka
- 400 ml vrhnja za kuhanje
- parmezan
- začini
Priprema:
Tjesteninu skuhati. Za to vrijeme dobro propržiti piletinu da porumeni, pa izrezati na kockice.
Pesto razmutiti u vrhnju za kuhanje.
Tjesteninu ocijediti i dodati u tavu s piletinom. Preliti mješavinom vrhnja za kuhanje i pesto umaka. Začiniti po ukusu, pa kuhati na laganoj vatri još desetak minuta.
Prije serviranja posuti naribanim parmezanom.
Dobar tek!
Izdvojeno
-
Taksisti dobivaju svoju “osobne kartice”: Vrijediti će pet godina, provjeravati će se niz kriterija
-
Dođite u Glazbenu zbirku Gradske knjižnice Zadar u ponedjeljak 16. prosinca na Božićni kviz!
-
Na osunčanom Trgu Petra Krešimira IV u Pagu održan je svečani doček Svete Lucije, zaštitnice svjetla, koji je privukao brojne građane i posjetitelje.
-
Reci što misliš!