Lifestyle

Supernova Zadar

Iskusite promjene na modnom planu

Iskusite promjene na modnom planu

Jesen je, kada je moda u pitanju, sve samo ne tmurna. Iako ljetno šarenilo pomalo spremamo dublje u ormare, na police stižu vrlo zanimljive, nove kombinacije. Vaše omiljene trgovine centra Supernova Zadar preplavile su nove kolekcije kojima ćete savršeno nadopuniti garderobu ili osmisliti neke nove trendi stylinge.

Slojevito odijevanje pruža pregršt mogućnosti i prostor za beskrajnu kreativnost. Jesenske nijanse svojom ljepotom neupitno konkuriraju bojama i dezenima koje smo još donedavno nosili pa i u narednim mjesecima odvažno birajte uzorke i uživajte u elegantnim zemljanim tonovima kojima obiluju jesenske kolekcije.

Jednostavnost u ovom slučaju uistinu znači i klasiku, no iako pomalo samozatajni i neupadljivi, ovosezonski must have komadi mogu biti jednako efektni – dovoljno je samo prepustiti mašti na volju i, naravno, opustiti se pri izboru modnih dodataka kojih ni jedna sezona ne nudi više od predstojeće.

Pletivo, nešto tanje i nježnije od onog zimskog, savršeno će odgovarati razdoblju pred nama – osim klasičnih pulovera i kardigana, ove godine oni hrabriji birat će čak i pletene komplete te neizostavne pletene haljine. Pomalo se vraćamo i u omiljene traperice pa će vas zasigurno razveseliti ponuda trgovina centra koja obiluje raznim krojevima u kojima ćete se osjećati kao u drugoj koži, neovisno o tjelesnoj građi i stilu oblačenja.

Osim već dobro uhodanog trenda oversize modela, na police trgovina pristigli su i komadi inspirirani sedamdesetim godinama prošlog stoljeća, a midi i maxi haljine i ove sezone nastavljaju dominirati u različitim prigodama. Osim tenisica koje nastavljamo kombinirati u najrazličitijim izdanjima, na svoje polako dolaze i ljubitelji čizama i gležnjača.

Zemljani tonovi vječni su klasik na obući od brušene, prave ili eko kože, a mali odmak od klasičnog odabira donijet će nešto glomazniji modeli – iako naoko grubljeg dizajna, nevjerojatno se dobro kombiniraju čak i s romantičnim haljinama te su izvrstan odabir kojim ćete zakoračiti u nove vremenske uvijete i niže temperature.

Nove radne ili školske obaveze zasladite dobrim shoppingom – istražite jesensku ponudu omiljenih trgovina, a sve novitete pratite i na web stranici centra Supernova Zadar ili na Facebook stranici centra.


Reci što misliš!