Lifestyle

sniženja do 70 posto

Ljetna sniženja u Supernova centar Zadar donose vruće popuste!

Ljetna sniženja u Supernova centar Zadar donose vruće popuste!

Fantastična sniženja i vruće, snižene cijene čekaju vas u vašim omiljenim trgovinama! Brojni ljubitelji shoppinga jedva čekaju srpanj koji im donosi vrtoglave uštede – zato se i ovoga ljeta počastite najboljom kupovinom i opremite od glave do pete uz super popuste.

Centar Supernova Zadar preplavila su ljetna sniženja i fantastične kolekcije po novim, još pristupačnijim cijenama - iz izloga i s polica mame nas u super shopping. Uz značajne uštede opremite cijelu obitelj za nadolazeće ljetne dane, godišnji odmor, izlete i uživanje u ljetnim radostima.

Vaše omiljene trgovine cijene su snizile čak do 70% pa budite brzi i ne propustite uloviti najbolje modne komade po posebnim, vrtoglavo niskim cijenama.  Upotpunite garderobu ili si priuštite potpuni makeover birajući najbolje komade iz muških, ženskih i dječjih kolekcija brojnih trgovina centra Supernova Zadar.

U više od 140 trgovina centra, osim modnih poslastica, čeka vas i pregršt sniženih artikala za opremanje doma i slobodno vrijeme. Više informacija i aktualne popuste pronađite i na web stranici https://www.supernova-zadar.hr/ ili na Facebook stranici centra.

 

Uživajte u shoppingu uz super pogodnosti – vidimo se!


Reci što misliš!