Lifestyle

top 10

Što sve parovi trebaju napraviti prije nego dobiju djecu

Što sve parovi trebaju napraviti prije nego dobiju djecu

Djeca mijenjaju sve. Oni koju žele imati djecu, s veseljem prihvaćaju promjene, ali čak i onipriznaju da njihovi životi više nisu isti.

Ovo je popis 10 stvari koje parovi trebaju napraviti prije nego se odluče proširiti svoju obitelj.

1. Putovati
Putovanje je nešto najuzbudljivije što možete napraviti i gotovo nemoguće kada imate malo dijete, barem kada su u pitanju udaljenije, egzotične destinacije. Možete vi voditi dijete sa sobom na putovanje u Maroko i Tajland i vući ga po hostelima, ali želite li to zapravo?

2. Dugo spavanje
Iskoristite prednost lijenih subota i nedjelja. Spavajte do tri popodne i ponovno nakon večere samo zato što možete. Dolaskom djeteta to će se promijeniti

3. Seks u kuhinji
Zapravo, vodite ljubav po cijeloj kući. Činite to sad, posvuda.

4. Budite spontani
Od seksa na podu do bukiranja leta u Pariz u zadnji tren. Učinite to i uživajte u tome što ne morate planirati mjesecima unaprijed.

5. Uživajte u vremenu dok ste vi i partner još sami
Prije nego imate djecu, iskoristite prednost što ste i i vaš partner još sami. Želite istraživati vašu vezu, bilo seksualno ili na neki drugi način i fokusirati se na vašu međusobnu ljubav.

6. Uživajte u vremenu koje imate samo za sebe
Ne samo da se morate fokusirati na ljubav prema partneru nego i prema sebi. Otiđite negdje sami za vikend, družite se sa prijateljima. To je vrijeme kada se možete posvetiti sebi prije nego dođu dani i noći puni prekida.

7. Razmazite se
Skroz se razmazite. Kupite tu skupu bocu vina, otiđite u restoran u se stol čeka mjesecima. Kupite dizajnersku odjeću jer će vam odjeća biti uprljana većinu vremena kada stigne dijete.

8. Provodite vrijeme s djecom svojih prijatelja i obitelji
I ako ste 100% sigurno da želite dijete, provedite malo vremena s djecom svojih prijatelja i obitelji. To nije zato da promijenite svoje mišljenje već da se pripremite i vidite što vas čeka.

9. Otvorite račun u banci za dijete
I dok putujete i uživate, otvorite račun posebno za dijete i počnite štediti. Djeca su skupa, a treba financirati i kasnije školovanje.

10. Uživajte u tome što se možete ponašati kao dijete
Kada imate dijete, vi se sami ne možete više ponašati kao jedno. Uživajte u tome dok još možete. Uživajte dok su vaše obaveze još minimalne i dok nemate određeno vrijeme kad morate biti doma.


Reci što misliš!