Lifestyle

#supersubota

Jesenski shopping uz odlične uštede

Jesenski shopping uz odlične uštede

Jesensko izdanje Super subote donosi vam nove popuste i prodajne pogodnosti uz koje možete ostvariti odlične uštede.

I ovog mjeseca druga subota u mjesecu rezervirana je za posjet Supernova centru Zadar - 12. listopada pripremite popis za kupovinu i opremite dom, a ne propustite i osvježiti garderobu trendi jesenskim komadima.

I ovoga puta naša shopping patrola tražit će čak tri sretna dobitnika poklon-bonova u vrijednosti 1000 kn.

Super subota u listopadu u znaku je obiteljskog shoppinga. Opremite dom i nabavite nezaobilazne modne komade za male i velike ljubitelje mode. Odlični popusti na dječju opremu i odjeću čekaju vas u trgovinama Bubamara i Baby center, dok vas Ciciban časti s čak 30 % popusta na dio asortimana.

Muškarci mogu uživati u jesenskom asortimanu Galilea uz 30 % popusta na novu kolekciju, a dame će ovoga puta posebne uštede ostvariti kupovinom kozmetike; Farmacia donosi 20 % popusta na brojne renomirane kozmetičke preparate dok su cijene u Golden Rose trgovini snižene i do 60 %.

Za sportske aktivnosti opremite se uz fantastična sniženja – Sport Vision i Nike cijene asortimana iz nove kolekcije snizit će 20 %. Uz odlične pogodnosti možete opremiti i dom i to uz čak 30 % popusta na Dormeo asortiman trgovine Top Shop. Ne propustite i popuste brojnih drugih trgovina centra.

Vidimo se 12. listopadu u Supernova centru Zadar – čeka vas još jedna Super subota i odlične shopping pogodnosti.


Reci što misliš!