Lifestyle

#astro

Astrolozi predviđaju: Kada će se žena upustiti u avanturu

Astrolozi predviđaju: Kada će se žena upustiti u avanturu

Ovnice vrebaju avanture gdje god stignu, Blizanke nesvjesno privlače pažnju muškaraca, a Djevice na avanturu pomišljaju tek kad im u vezi postane dosadno...

OVAN

Ovnice vrebaju avanture gdje god stignu. Iako ih partner voli i ljubi, ne mogu odoljeti udvaranju kolega, nekih znanaca. Velika erotičnost kod njih tada dolazi do izražaja, popuste pa čak i preuzmu inicijativu i avantura je tu. Vrlo brzo imaju grižnju savjesti i vraćaju se u zagrljaj svog partnera.

BIK

Tko želi zavesti ženu znaka bika mora biti jako uporan. Dobre šanse imaju oni koji su im u blizini obasipaju ih pažnjom, kavom, poklonima. Polako će upasti u mrežu strasti i niti da ne znaju završiti u krevetu drugog muškarca. U stanju su ostaviti partnera zbog avanture.

BLIZANCI

Blizanke su zavodljive žene koje svojom spontanošću a da toga nisu ni svjesne privlače pažnju muškaraca. Onaj kome se posreći mora imati dobar smisao za šalu, iznenaditi je više puta nekom neobičnom gestom ili prijedlogom. Kada taj muškarac samom pojavom na lice im stavi osmjeh, svakako će otići s njim i do kreveta.

RAK

Račice su žene koje ludo vole svog partnera. Ali kad u njima proradi njihova seksualnost koju teško kontroliraju, spremne su na avanturu s bilo kime. Najčešće s kolegom s posla. Ako taj kolega ima i dobar račun u banci, pa im i ponudi financijsku pomoć, krevet će dijeliti s njim sve dok ga se ne zasite.

LAV

Za Lavice se kaže da su vrlo čvrste i da je teško doprijeti do njih. Onaj koji njoj udvara i koji je želi odvesti do kreveta mora biti mnogo bolji od partnera, jer ona kraljevski tretman već ima.

DJEVICA

Djevice su jako čvrste i neće se samo tako upustiti u neku avanturu. Ali kad u vezi im bude dosadno, ako im partner ne daje pažnju koju očekuju, prvi onaj tko će joj to pružiti, moći će joj se približiti.

VAGA

Vaga koja je sama sebi dovoljna u ljubavi, kojom vlada planet Venera, zaljubljena je u samu sebe. Ako naiđe na muškarca velikog estetu, muškarca koji ima smisao za lijepo, zgodan i lijepo se oblači, lako bi mogla baciti oko na njega.

ŠKORPION

Ove žene mogu dugo odolijevati udvaranju drugog muškarca. Čak i kad im veza ili brak trpe, neće tako lako prijeći tu granicu. Ali ako postoje sumnje u vjernost partnera, bez razmišljanja će se predati drugom muškarcu.

STRIJELAC

Vrlo slobodne žene koje znaju što žele. Odane su u vezi i partneru, ali ako partner ih previše guši, lako će se upustiti u odnos s drugim. Tom muškarcu bit će jasno da je pred njim jedna vruća i vatrena avanturistica za jednu noć.

JARAC

Žene ovoga znaka niti ne razmišljaju o avanturi ili prevari. Odane i to očekuju od svog partnera. Međutim kad se pojavi muškarac koji joj parira na mentalnoj razini, to će ju privući. Oklijevat će jedno vrijeme, ali kad se preda tom muškarcu, dobit će nezaboravnu seksualnu avanturu uz ovu ženu.

VODENJAK

One su odane i žele svoj život provesti uz svog partnera. Vjerne, ali u dubini sebe željne slobode. Ako imaju ljubomornog partnera to je okidač za prevaru. Čim više će partner pokazivati ljubomoru, one će biti sve bliže avanturi i prevari.

RIBE

Ribe su marionete u ljubavi. Ljubav i skladan odnos veze i braka je sve ono što žele. Međutim, kad primijete da ih partner zanemaruje u njima proradi crv sumnje, ne pitaju se što ga muči, već odmah sumnje su na drugu. Tada Ribe stupaju na scenu, prvi onaj tko će im dati malo pažnje, dobit će i više od nje.


Reci što misliš!