Lifestyle

#ženskikantun

Vidio je poruku, a vi satima čekate na odgovor... Evo što morate znati o ovakvom tipu muškarca

Vidio je poruku, a vi satima čekate na odgovor... Evo što morate znati o ovakvom tipu muškarca
Designed by Freepik

Poslali ste mu poruku, vidite da ju je vidio, ali od odgovora ni O. I dok vi već smišljate razne scenarije u glavi, od najbezazlenijih (previše je zauzet), do najcrnjih (nešto strašno mu se dogodilo), najčešće je riječ, kažu stručnjaci za veze, o onom najjednostavnijem - ne sviđate mu se dovoljno.

Iako je ovo najčešći razlog zbog kojeg muškarci ne odgovaraju, odnosno tek sutradan odgovaraju na poruke, nije baš sve tako jednostavno.

SVA MUDROST

Izbjegavanjem odgovora, bez rizika od eventualne rasprave, pušta vas da čitate između redova i da sami odustanete od potencijalne veze. 

- Osoba koja nema nikakvu namjeru upustiti se u romansu, pa čak ni u prolaznu vezu, neće odgovoriti ni na drugu poruku koju dobije. Muškarci u suštini razmišljaju vrlo praktično i koncizno. Kad hoće - hoće, kad neće - neće. I to je sva mudrost - kažu stručnjaci.

MALO KOMPLICIRANIJA SITUACIJA

Situacija je nešto složenija kad je riječ o osobama koje na poruke odgovaraju s velikim zakašnjenjem. Ono što ta osoba poručuje je to da mu niste baš toliko prirasli srcu, ali isto tako znači da još nije siguran želi li s vama vezu.

Posebno zbunjuje ako vam jednom na poruku odgovori ekspresno, a drugi put vas pusti da čekate satima (a znate da je doma na kauču).

- Toplo-hladno je njegov model ponašanja i ako nemate živaca za to, bolje odustanite - kažu stručnjaci za veze.

Dodaju da postoji i značajan postotak muškaraca iz ove grupe (pišem - ne pišem) koji se tako ponašaju ne zato što nisu sigurni u budućnost veze, već zato što su arogantni. To je onaj tip 'super zaposlenih muškaraca' koji sebe stavljaju iznad svih, a smatraju da su lijepi maniri za slabiće.
 
Ako ustrajete u namjeri da osvojite ovakvog muškarca, velika je vjerojatnost da ćete mu uvijek biti na drugom mjestu.


Reci što misliš!