Lifestyle

#astro

Idealna jesenska romantika po mjeri svakog znaka zodijaka

Idealna jesenska romantika po mjeri svakog znaka zodijaka

Izlet u prirodu, spa vikend, skupljanje lišća ili... svaki znak u horoskopu obožava neke male jesenske rituale koji će vam zagarantirati i zanimljivu večer u krevetu...

Ovan – romantična večera uz svijeće i mirne noći uz knjigu i toplu dekicu – njima su vrhunac dosade. Oni traže akciju i uzbuđenje jer mi s porastom adrenalina raste i strast. Primjerice, savršen scenarij za seksi noć u krevetu bi bio u atmosferi nogometne utakmice – ali samo ako njegova momčad pobijedi!!!

Bik – tradicionalan znak koji će uživati u romantici poput jahanja u nekom etno selu i obilnoj večeri. Ne štedite novac jer se Bik drži one ‘što više platite – više ćete dobiti’.

Blizanci – ništa ih neće tako ‘zapaliti’ kao rasprava o političkoj situaciji u tmurnoj jesenskoj večeri. Tko izdrži ovaj razgovor osvojit će srce svog Blizanca. Jeste li dorasli izazovu?

Rak – Vrući kakao, umotani u toplu dekicu, maženje ispred kamina ili uz neki stari romantični film poput ‘Doručak kod Tiffanyja’… romantičnom Raku je ovo idealan scenarij za… znate već što ;-)

Lav – kralj želi da mu ugađate kao kralju – recimo, vikend u nekim toplicama s bogatim doručkom, u apartmanu s jacuzzijem i kaminom… Kako su uvijek gladni, pridobit će ih i neka bogata večera…

Djevica – izlet na selo, u berbu jabuka ili bundeva dat će prigodu ovom ekološki osviještenom znaku da zaprlja ruke i postane jedno s prirodom. Nakon toga, zajedno napravite pitu od jabuka ili bućnicu… i osvojit ćete njegovo srce zauvijek.

Vaga – one vole sofisticiranije stvari, poput obilaska vinskih cesta i večere u nekom popularnom restoranu. Kupite mu neki dobri vinski priručnik, i provest ćete večeri i večeri u raspravama kako se sljubljuju određene note…

Škorpion – voli misterij i zagonetke, pa ga odvedite u labirint kukuruza i probudite detektiva u njemu. Ili, posjetite neku kuću duhova, ali pazite da mu odredite vremenski rok jer bi inače Škorpion mogao satima istraživati takva mjesta.

Strijelac – on je najveći avanturist zodijaka pa će mu goditi osvajanje nekog (planinskog) vrha koji još nije osvojio. Uglavnom, što veći izazov (i teži) to bolje.

Jarac – on je praktičan pa ću ga oduševiti ideja da skupljate lišće u parku. Samo pazite da vi prvi ne skučite na skupljenu gomilicu i napravite nered. Ali zato njega opustite razgovorom da to prvi napravi baš on – Jarci obožavaju osjećaj oslobođenja – a zatim ponovno skupite sav nered koji ste napravili.

Vodenjak – za njega vrijedi deviza ‘što otkačenije, to bolje. On voli grupna putovanja, pa ga odvedite na neki izlet gdje još nije bio – recimo u adrenalinski park gdje ćete se super zabaviti i dobro nasmijati.

Ribe – najromantičniji znak zodijaka voli se povezati i na duhovnoj razini pa će njima goditi izlet ili putovanje gdje se puno meditira i uživa u prirodi. Naš prijedlog – vikend u toplicama i spa program. Na ovaj ćete se način povezati s Ribama na dublji i smisleniji način.


Reci što misliš!