
Nakon sjajnih večeri u listopadu i studenom, A’mare restoran u prosincu je najavio tri nova datuma za jedinstven doživljaj – ekskluzivne tapas večeri koje će se održati 3., 11. i 17. prosinca.
Riječ je o posebnim večerima posvećenima malim zalogajima velikih okusa, gdje se kreativnost chefova spaja s modernom prezentacijom i atmosferom za pamćenje.
Goste očekuju četiri tematske linije tapasa: s istoka, s kopna, iz mora te intrigantna selekcija dim & sol. Svaka od njih donosi vlastitu priču – od egzotičnih aroma dalekih kuhinja, preko rustikalnih i snažnih okusa domaćih namirnica, do morskih delicija pripremljenih na suvremeni način te posebnih interpretacija u kojima dim i sol stvaraju sasvim novu dimenziju gastronomije.

Cijeli će doživljaj biti upotpunjen živom glazbenom energijom – DJ i saksofon uživo stvaraju atmosferu koja savršeno prati ritam posluživanih tapasa, pretvarajući večer u kulinarsko-glazbeno putovanje.
Broj mjesta je ograničen, a interes je velik, stoga su rezervacije već otvorene.
S ISTOKA
Spring rolls s piletinom i povrćem
Shrimp bao buns
Tataki sabljarka s krastavac salatom i ukiseljenim đumbirom
Sushi Crazy Maki (avokado, losos, krastavac, Philadelphia, teriyaki)
Kroket od tune i krumpira s domaćim tartar umakom
S KOPNA
Gurmanski ražnjić s hrskavom salatom
Bao bun pork belly sa salatom od krastavca i mrkve
Panko parmigiana & domaći ketchup
Tatarski biftek s kajmakom i tostiranim kruhom
Panirana pašticada (trgano meso junećeg obraza u njoku od skute)
IZ MORA
“soparnik” s aioliem od češnjaka
hrskavi inćun s tostiranim tramezzinom i salatom
crispy riža s tartar tunom
ceviche od brancina s agrumima i motarom
fresh lumpia (julienne povrće u tijestu s umakom od kikirikija i češnjaka)
DIM & SOL
dalmatinski pršut i buđola
domaća kobasica
sir kolan & žigljen, mini mozzarella
inćun marinirani & slani
marmelade od smokve i naranče
orašasti plodovi
3 paštete (kozice, tuna, pileća jetra)
domaća focaccia s maslinama i ružmarinom




