Lifestyle

#sexfiles

Najbolji način da probudite divlju požudu kod žene

Najbolji način da probudite divlju požudu kod žene

Svaki muškarac želi otkriti ‘tajnu’ kako na najbolji način probuditi divlju požudu kod žene u krevetu’ Što je ključno za to? “Strast”, kaže 42 posto žena koje su anketirali iz časopisa Men's Health.

“To znači da treba biti fokusiran na trenutak, a ne rastresen”, kaže dr. Joel Block, psiholog i autor knjige Secrets of Better Sex.

“Seks je konverzacija, a tijekom seksa ona ne želi da se osjećate kao da biste radije tipkali po mobitelu.” Žena je tijekom seksa prisutna duhom na mnoge načine, a najjači signal koji joj možete poslati dolazi iz vaših usta.

Više od 90 posto žena iz MH ankete reklo je da ih uzbuđuje muško dahtanje i stenjanje. No, koristite i riječi koje su razgovjetnije od Tarzanova vokabulara.

“Trebate je uvjeravati, primjerice ‘Da, nastavi dalje’, ‘To je tako dobro’ ili ‘O, to tako volim'”, kaže dr. Logan Levkoff, seksolog iz New Yorka i autor knjige ‘Third Base Ain’t What It Used to Be’. Osim dodatne motivacije, posebno osjetilno zavođenje intenzivirat će doživljaj.

Također je važna i neverbalna komunikacija. Vrući pogledi, grickanje usana i svaka druga fizička i verbalna komunikacija pokazat će joj da je ona ta koja vas uzbuđuje, a ne neka vaša maštarija. Ako nježne, zaljubljene poglede smatrate previše ljigavim, zabijte lice u njezin vrat, ližite je od ključne kosti pa sve do uha i šapnite joj da vas izluđuje.


Reci što misliš!