Lifestyle

#astro

Koji horoskopski znak je vaš astrološki neprijatelj?

Koji horoskopski znak je vaš astrološki neprijatelj?

I dok postoje znakovi koji vam u puno toga odgovaraju, postoje i oni koji vas živciraju - zato su astrolozi dali svoje stručno objašnjenje

Ovan: kako je on pun energije i vedrine – mrzi dosadne ljude, spore i pasivne, pa su najčešće u svađi s – Blizancima.

Bik: ozbiljan, beskompromisan i odgovoran, voli ljude dobre volje i sposobnosti da podignu druge. Ne podnosi osobe u znaku Jarca jer one obožavaju novac i nisu im ni blizu slični.

Blizanci: veseli, nemirni i bezobzirni, lako padaju u depresiju, pa stoga nastoje izbjeći društvo tužnih osoba. Tipičnim Blizancima teško je družiti se s dosadnim i neraspoloženim Ribama.

Rak: ponekad su sami sebi dovoljni, vole tihu zabavu, miran život, ne žure… Za njih je neprijatelj broj jedan Škorpion, jer je uvijek u akciji i pun drama.

Lav: Pun je samopouzdanja, slobodan, hrabar i ne može podnijeti ljude koji su – isti ili slični kao on. Njihov glavni neprijatelj je Djevica, jer je podjednako puna samopouzdanja i arogancije. A Lav smatra kako postoji samo jedan Kralj – on sam.

Djevica: Ako nešto doista ne trpi onda je to kaos oko sebe i u sebi, jer mora biti sve baš onako kako je zamislila. Zato joj najviše idu na živce Vodenjaci jer iza sebe ostavljaju nered i nemir.

Vaga: one teže za spokojem i harmonijom, miroljubive su i dobronamjerne, pa stoga ne trpe naređivanja i viku oko sebe. Zato ne vole Ovnove jer su impulzivni i na sve oko sebe vrše razne pritiske.

Škorpion: iako na prvu izgleda kao miran i tih znak, Škorpioni su zapravo poprilično nemilosrdni i osvetoljubljivi. Stoga ih užasno iritiraju Vodenjaci jer su sanjari i po njima, dosadni.

Strijelac: oni su puni samopouzdanja i energije i streme uspjehu u svemu. I nećete vjerovati, oni se ne mogu naljutiti na one koji ih vrijeđaju – tako da je ovo jedini znak zodijaka koji – nema neprijatelja!

Jarac: oni su najneumorniji znak u horoskopu, nikad ne staju i uvijek grabe naprijed – i zato ne vole dosadne ljude koji mogu po cijele dane sjediti doma i ne raditi ništa – poput Rakova.

Vodenjak: ovo je jedan od najnestalnijih znakova zodijaka jer je s jedne strane radoznao i voli stalno otkrivati nove stvari, a s druge voli tradiciju i podržava konzervativne stavove. Zato ne podnosi Bikove.

Ribe: ranjive i smirene, ne nalaze zajednički jezik sa Strijelcima.


Reci što misliš!