Lifestyle

#sexfiles

Pet stvari koje detektiraju je li netko dobar u krevetu!

Pet stvari koje detektiraju je li netko dobar u krevetu!

Što uopće znači biti dobar u krevetu, kad ionako vrijedi stara deviza ‘koliko ljudi, toliko ćudi’. Odnosno, parafrazirajući je, možemo slobodno reći ‘koliko žena, toliko želja’!

No, neki su kriteriji podjednako važni svakoj ženi, a upravo prema njima možemo i definirati što znači – biti dobar u krevetu. Pa dečki, čitajte i pamtite!

1. Inovativnost

Jedna od najtraženijih karakteristika svake osobe – jer to automatski znači da je spremna na nove izazove i razine uzbuđenje u krevetu i na raznim drugim mjestima, uključujući i ona najneobičnija. Za njih ne postoje granice.

2. Nikad ne osuđuju

Biti otvoren prema različitim željama i potrebama partnera/ice ključan je faktor zadovoljstva. Prihvaćate različitost i želite da druga strana prihvati i vaše želje.

3. Tuđe potrebe ispred svojih

Eh, da… u današnje je vrijeme jako teško biti altruist, pa čak i ispod plahti. No, dajte i dat će vam se. Vrlo je važno partnerici posvetiti onoliko pažnje koliko želite i da vama druga strana posveti.

4. Spremnost na – sve

Spremni ste na eksperimentiranje, pa čak i do krajnjih granica za koje ste do nedavno mislili kako ih (nikad) nećete prijeći. Nove stvari i mali seksualni eksperimenti i te kako će obogatiti vaš privatni život, a možda i probuditi nove – apetite!

5. Samopouzdanje

Dokazano je da osobe koje su sigurne u sebe nemaju strah od tuđeg mišljenja, pa su (logično) sigurnije i snalažljivije u krevetu.


Reci što misliš!