Lifestyle

#sexfiles

Muškarci koji se bave sportom mogu dulje izdržati u krevetu

Muškarci koji se bave sportom mogu dulje izdržati u krevetu
www.profimedia.hr

Znanstvenici vjeruju da su pronašli rješenje za preranu ejakulaciju a ono uključuje tenisice i velike količine znoja.

Stara je vijest da sjedilački način života loše djeluje na zdravlje, a nova je da loše utječe i na performanse u spavaćoj sobi. Znanstvenici iz Ankare proveli su istraživanje kojemu je cilj bio da otkriju koliko bavljenje sportom utječe na seks, odnosno na mušku izdržljivost u krevetu.

Skoro 250 ispitanika u dobi od 18 do 45 godina, bilo je podijeljeno u dvije skupine - oni koji vježbaju i oni koji ne vježbaju. Njihov seksualni život praćen je šest mjeseci tako da su im dane štoperice te su ih morali uključiti svaki put kada bi se seksali, odnosno morali su mjeriti vrijeme od penetracije do ejakulacije.

Ispostavilo se da ni jedan od ispitanika koji se bavi sportom nije imao problem s prijevremenom ejakulacijom. U skupini koja ne vježba 27 posto muškaraca imalo je problema s prijevremenom ejakulacijom.

Seksualni odnosi muškarac iz skupine koja se bavi sportom trajali su od dvije do 25 minuta, a u skupini koja vodi sjedilački način života od 20 sekundi do sedam minuta i 50 sekundi. 

Što se tiče partnerice, muškarci koji se bave sportom, njih 76 posto, vjeruju da su ima partnerice zadovoljne seksom, dok ih isto misli 56 posto onih u grupi koja se ne bavi sportom. 

Rezultati istraživanja objavljeni su u znanstvenom časopisu Urology Journal.

Category: 1645 - 1645

Reci što misliš!