Lifestyle

#sexfiles

Užitak koji traje: Tehnika uz koju ćete doživjeti najeksplozivnije orgazme

Užitak koji traje: Tehnika uz koju ćete doživjeti najeksplozivnije orgazme

Ako želite doživjeti najbolje orgazme ikad, stručnjakinja preporučuje tehniku koja će sigurno to i omogućiti.

Osim zadovoljstva tijekom cijelog čina, ono čemu svi težimo u seksu je krajnji užitak, točnije orgazam. No, njegovo odgađanje ponekad donosi i više zadovoljstva nego što možete zamisliti. 

Odgađanje orgazma je postupak kojim odgađamo taj finalni užitak do krajnjih granica tako da usporimo ili prekinemo odnos u tom trenutku i krenemo ispočetka. 

Ova praksa može još više zbližiti partnere i stvoriti bolju komunikaciju među njima. Uz to, partneri se mogu još više upoznati sa seksualnim okidačima, kako svojim tako i partnerovim. 

Također, nakon svakog prekida orgazma stimulacija i želja postaju sve jače, a raste rad hormona u tijelu i uzbuđenost. Na posljetku kada do orgazma napokon dođe, on je puno jači i intenzivniji nego što je moguće zamisliti.

"Kada partneri s vremenom zajedno dostignu taj dugoočekivani orgazam, osjećat će ga jače - kontrakcije će vjerojatno biti intenzivnije i brojnije, a zadovoljstvo 'dublje'. Čak će i osjećaj zadovoljstva vjerojatno trajati dulje, a 'valove' ćete osjetiti po cijelom tijelu", rekla je seksologinja Jessica O'Reilly, piše portal Health. 


Reci što misliš!