Lifestyle

#ženskikantun

Sedam tipova muškaraca koji se nikad neće promijeniti

Sedam tipova muškaraca koji se nikad neće promijeniti
Freepik

Mamini sinovi, vječna djeca, radoholičari, ženskaroši... Takvi frajeri se nikad neće promijeniti, ne za stalno.

Nitko nije savršen. Svi mi imamo mane i ne možemo naravno očekivati od muškarca s kojim smo u vezi čisto savršenstvo. To ne postoji. Ipak, postoje tipovi muškaraca koji zbog svojih specifičnih osobina ne mogu ostvariti normalan odnos s partnericom. I takvi se frajeri nikad neće promijeniti, ne za stalno.

1. Mamin sin

Želite da on voli svoju mamu, ali što je previše, previše je. Mamini sinovi su posebno opasni i postoje dvije vrste. Prva vrsta previše voli svoju majku, pa što god da radite, nećete doći do njenog nivoa, dok je druga vrsta navikla da mama sve radi za njih i ne mogu ništa učiniti bez njene pomoći. Oni traže zamjensku kuharicu i asistenticu.

2. Radoholičar

Postoji razlika između ambicioznog muškarca i radoholičara. Radoholičar se nikad ne zna isključiti i odmoriti od posla, niti to želi. Prije će ostati duže na poslu nego otići s vama na romantičnu večeru. Iako njegove ambicije mogu biti seksi i dostojne divljenja na početku veze, on će uvijek posao stavljati na prvo mjesto.

3. Indiferentan

Ako muškarac na početku veze nije baš zainteresiran i zaljubljen u vas, vjerojatno nikad ni neće. Ovo je teško za čuti, ali to je istina.
 
4. Površan

Ako se muškarac za izlazak sprema duže od vas, previše je opsjednut izgledom. I ovo se neće promijeniti kako godine budu išle. Naprotiv, više će se brinuti o sebi kako bi što duže ostao mlad, nego što će provoditi vrijeme s vama.

5. Vječno dijete

Netflix i dostava su odlična stvar, ali to ne bi trebala biti njegova jedina zabava. Odrasli rade stvari. Odlaze u muzeje, kazališta, kina, u prirodu, na izlete...

6. Ženskaroš

Zna kako šarmirati, nasmijati, odličan je ljubavnik i zato što imate tako strastvenu i naizgled idealnu vezu, mislite da će uskoro zaboraviti na sve ostale djevojke. Hmmm, teško.

7. Egoist

Tanka je linija između onoga što možemo tolerirati u vezi zbog ljubavi i dopuštanja nekome da nas iskorištava. Egoist uvijek stavlja svoje želje i potrebe ispred vaših, ne pristaje na kompromise i manipulira vašim emocijama. I sve se uvijek vrti oko njega. Vaši problemi su mu uglavnom nebitni…


Reci što misliš!