Lifestyle

#ženskikantun

Četiri stvari koje je poželjno priznati svom frajeru

Četiri stvari koje je poželjno priznati svom frajeru

Iako većina nas smatra da su lojalnost i iskrenost najvažnije karakteristike kod partnera, često izbjegavamo istinu kako bismo se prikazali u što boljem svjetlu...

Ponekad sam sebična. Normalno je da vam se dogodi loš dan kad želite samo ostati kod kuće i dobro se isplakati. Tada ćete vjerojatno izbjegavati dragoga. Izaberite drugačiji put jer je jako važno da vidi da niste 24 sata dnevno savršene volje i nasmijani od uha do uha. Mogao bi, ako to ne učinite, upasti u bajkovitu zamku, stvoriti sliku o vama kakvi u stvari niste. Pozovite ga da zajedno prebrodite malu krizu, ali nemojte to raditi prečesto.

Prevarila sam bivšeg dečka. Kad jednom kažete 'volim te', trebali biste se osjećati ok za razgovor o dugoročnim očekivanjima za vezu. Nemojte se bojati razgovora o pogreškama iz prošlosti jer su one dio vas i iz njih ste mnogo naučili. Budite iskreni oko stvari koje želite. Ako se bojite veze, a on već planira troje djece, bolje je otkriti sve što vas muči prije nego što netko bude povrijeđen.

Tvoj glazbeni ukus me nije oduševio. Ne morate mu odmah otkriti svoju opsesiju posterima Take Thata (i onako ste je prerasli), ali budite iskreni ako vas nimalo ne zanimaju stvari kojima se bavi. Nogomet ili njegov novi mountain bike su dobar primjer. Time ćete smanjiti štetu u budućnosti i nije to isto kao da ste mu rekli da vam se on ne sviđa. Jednostavno nemate isti ukus u nekim stvarima i iste interese kad je o hobijima riječ.

Muči me ljubomora. Ako ga na zabavan način s puno smijeha pitate je li ovaj tjedan vidio svoju najbolju prijateljicu, bit će osjetljiviji na poruku koju ste poslali. Pitajte ga isto na ozbiljan način, od srca, i bit će manje nervozan.


Reci što misliš!