Lifestyle

#astro

Čuvajte se najproračunatijeg znaka u horoskopu!

Čuvajte se najproračunatijeg znaka u horoskopu!

Premda svaki znak u horoskopu ima neke mane i osobine zbog kojih ih drugi ne vole, istraživanja su ipak proglasila - najvećeg manipulatora među njima!

Već i vrapci na grani znaju kako, primjerice, Škorpioni slove kao najopasniji znak horoskopa, ‘priča’ se kako su Blizanci dvolični, a Lavovi najveći egoisti zodijaka… No, tražeći najproračunatiji i najzeznutiji znak u horoskopu, svi su suglasni da je to – Djevica!

Naime, Djevice će učini sve da pomislite kako ste im baš vi najvažnija osoba na svijetu i onda vas izdati kad se najmanje nadate. Oni stalno nešto kalkuliraju i računaju u vlastitu korist, iskoristit će vas dok im trebate a onda odbaciti bez imalo milosti i okrenuti se novoj žrtvi.

Osim toga, najveći su kritičari svakoga i svega oko sebe, spremni lagati i zanovijetati dok ne postignu što žele, a zapravo najviše boli njihov cinizam – kada ste vi najosjetljiviji.

Kad je u pitanju intiman život, oni će odglumiti najfinije face samo da vas dovuku do kreveta, a onda se pretvaraju u takve bludnike koji poznaju sve moguće i nemoguće tehnike, za koje vi do tada niste ni čuli. Ako ih se pak vi želite riješiti pobijedite ih njihovim kompleksima – jer su u suštini vrlo nesigurni!!!


Reci što misliš!