Lifestyle

#astro

Evo zašto je Ovan na glasu apsolutnog vladara ženskog srca

Evo zašto je Ovan na glasu apsolutnog vladara ženskog srca

On je temperamentan i strastven, ne preza pred nijednom preprekom, no kada voli - onda je to za cijeli život!

Karakteristične osobine jednog Ovna jesu temperamentnost, spremnost na avanture i izazove, ali i ne biranje sredstava da osvoje ženu koja im se sviđa. Pri tome oni ne mare za mišljenje okolice nego su uporni i duhoviti u stjecanju svojih ciljeva. 

Ženu koju on zavoli osvajat će uporno i nježno, a sklonost avanturizmu dovest će ga pred njezina vrata čak i u gluho doba noći – kako bi joj udijelio nježnost i zagrljaje. On koristi svaki trenutak da bude nježan i pažljiv prema svojoj odabranici, a iako vole dominirati u vezi zapravo su vrlo osjetljivi na ženske suze i slabosti. On želi biti apsolutni vladar srca žene koju je odabrao, a spreman je u svakom trenutku uploviti u nepoznate situacije samo da bi bio s njom i da je ona sretna.

Zato su za njega idealne žene podjednakog romantičnog entuzijazma – jer bi mu u protivnom bilo dosadno u vezi. Uz to, osoba koja je s Ovnom u vezi mora biti i energična i sklona iskušavanju adrenalina i uzbuđenja poput njega – tada će njihova veza biti jaka i dugotrajna!


Reci što misliš!