Lifestyle

ženski kantun

Bivši, šef, prijateljica? Značenje seksi snova

Bivši, šef, prijateljica? Značenje seksi snova
Pexels

Naša podsvijest funkcionira na čudne načine, to ste vjerojatno već primijetili. Psihologinja i stručnjakinja za tumačenje snova Lauri Loewenberg objasnila je što znači ako sanjate bivšeg dečka, a što znači ako vam se u snovima pojavljuje šef ili profesor.

Bivši dečko

Ovo je najčešći vrući san većine žena. Znači li to da biste trebali ostaviti sve i potrčati mu natrag u zagrljaj (... ili krevet)? Apsolutno ne! Bivše dečke, posebno prve ljubavi, u podsvijesti pamtimo po uzbuđenju, strasti i općoj ushićenosti koju smo osjećali na početku.

Ovaj bi san zapravo mogao značiti da ste trenutno zapeli u rutini pa vam vaš mozak dok spavate "ponovno pušta" uspomene na vrijeme kad je sve bilo novo i neotkriveno. Jedino što ovaj san stvarno znači je da biste trebali vratiti uzbuđenje u svoj život (ili trenutnu vezu).

Vaš šef

Sanjati šefa ima najmanje veze s tim smatrate li ga privlačnim, kod takvih je snova najvažnija njegova pozicija moći u usporedbi s vama.

To može značiti više stvari - da trebate preuzeti kontrolu ili inicijativu u vlastitom životu, ali i da vas muči nešto vezano uz projekt na poslu, ali se ne usudite komunicirati sa šefom o tome.

Profesor

Ako se stvarno palite na tog profesora, onda je stvar jasna - sviđa vam se. Ipak, ako je riječ o nekome tko vam se ne sviđa, ili ga uopće ne smatrate privlačnim, san bi zapravo mogao imati veze s predmetom koji čovjek predaje. Recimo, ako ste sanjali profesora iz matematike, možda vas podsvjesno muče financije.

Platonski prijatelj

Postoji jednostavno pravilo koje možete primijeniti kada sanjate prijatelja ili poznanika ili čak poznatu osobu, koja vas zapravo ne privlači. Razmislite koje su tri glavne osobine koje vežete za tu osobu i kako biste ih mogli primijeniti na sebe ili trenutnu životnu situaciju. Ovakvi snovi imaju više veze s tim što nam te osobe predstavljaju, nego sviđaju li nam se u seksualnom smislu.

Seks sa strancem

Poslije snova o bivšima, ovo je najčešći vrući san. Iznenađeni? Mi nismo. Iako biste nakon sna o tome kako vam "stranac bez lica" strastveno skida odjeću, lako mogli zaključiti da to znači da vas negdje čeka potencijalni ljubavnik ili tajni obožavatelj, ohladite malo. Ono što taj stranac zapravo simbolizira - pripremite se na razočaranje - je neki dio vas na kojem podsvjesno znate da trebate raditi, ali izbjegavate to. Bilo je bolje dok ste mislili da imate tajnog obožavatelja, zar ne?


Reci što misliš!