#hitrecept
Pripremite domaći cordon bleu
Cordon bleu je jelo koje obožavaju ljudi širom svijeta. Ukusno je i fino, meso je sočno i mekano, a može se pripremiti veoma brzo.
Sastojci (za 4 osobe):
4 odreska od pilećih ili purećih prsa
8 šnita sira ementala ili nekog sličnog
4 šnite šunke
1 jaje
krušne mrvice
sol i papar
Priprema:
1. Raspolovite svaki odrezak po dužini, posolite ga i
popaprite.
2. Na jednu stranu odreska stavite šnitu šunke pa dvije šnite
sira.
3. Preklopite s drugim dijelom odreska.
4. Istucite jaje i u tučeno jaje utopite složeni odrezak, a potom
odreske uvaljajte u krušne mrvice.
5. Panirani cordon bleu pecite u većoj količini vrućeg ulja sa
svake strane. Peći 15-ak minuta.
Izdvojeno
-
Lindsey Vonn je objavila da će se vratiti u Svjetski kup po prvi put nakon gotovo šest godina u dva superveleslaloma u St. Moritzu u Švicarskoj 21. i 22. prosinca.
-
Atmosfera na Trgu Petra Krešimira IV bila je ispunjena toplinom, zajedništvom i radošću, a doček Svete Lucije postao je još jedan nezaboravan trenutak u adventskom kalendaru Paga
-
Nabavljajući drvca s korijenom građani skrbe za vlastitu obitelj, pomažu siromašnim obiteljima diljem Hrvatske ali i podupiru očuvanje i obnovu zelenih resursa Hrvatske jer drvca mogu naknadno i sami posaditi, poručuju iz Caritasa.
-
Joško Čagalj Jole, omiljeni splitski pjevač poznat po energičnim nastupima i zaraznom veselju, ponovno će razveseliti Zadrane na Adventu.
Reci što misliš!