Lifestyle

ženski kantun

Jesi li ovisnica o muškoj pažnji

Jesi li ovisnica o muškoj pažnji

Pažnja suprotnog spola svima nam odgovara, ali ovisnice o njoj posebna su kategorija. Njihova potreba za pažnjom je toliko snažna da nerijetko zbog nje gube dodir sa stvarnošću...

 

1. Kada vas netko obaspe lijepim riječima i odnosi se prema vama sa stilom, bačeni ste u orbitu. Avanturistima ste laka meta. Najgore je što se sve to čini još strašnije kada se ponovno vratite u stvarnost i shvatite da ste (opet) nasamareni.

2. Za neke je žene seks jedini način na koji mogu dobiti osjećaj ljubavi. Iskusni zavodnici razvili su šesto čulo za takve slučajeve. Kraj priče je za ženu razočaravajući jer se kroz seks veže i emotivno. Rješenje problema je vrlo lako - odgađajte seks jer to je najmoćnije oružje protiv takvih muškaraca.

3. Imate stalnu potrebu ugađati drugima. U društvu muškarca osjećate se izvrsno jer možete brinuti o njegovim potrebama. Time dobivate njegovu naklonost i to je jedini način da se osjećate voljeno.

4. Cijelo ste vrijeme na rubu depresije i taj frajer koji vam pruža toliko pažnje postaje vaš spasitelj. Vi kao da ste ovisni o depresiji. Kada on da petama vjetra, a to je toliko brzo da se ne stignete niti okrenuti, eto vam još jednog razloga za depresiju.

5. Ako imate bujnu maštu, laka ste meta zavodnika jer ćete povjerovati u svaku priču koju vam servira. Pričat će vam o zajedničkoj budućnosti (iako se znate tek nekoliko sati), a vama će te kule u oblacima izgledati stvarno. Nema od toga koristi, osim za njega koji će ostvariti svoj cilj. Znate onu staru - ne vjeruj momku koji puno laska...

 

Category: 1645 - 1645

Reci što misliš!