Lifestyle

#ženskikantun

Deset navika koje vas nerviraju, a kojih se vaš dečko neće nikad odreći

Deset navika koje vas nerviraju, a kojih se vaš dečko neće nikad odreći
@freepik

Bezopasne su pa nema razloga za paniku. Pomirite se s tim da po nekim pitanjima - dečki uvijek ostaju dečki!

1. Djetinjaste zafrkancije sa svojom muškom ekipom. Znate ona njihova mala odurna natjecanja u podrigivanju i puštanju vjetrova, sprdanja na račun izgleda ("Kakva ti je to hipsterska majica" ili "gdje si našao tu kravatu, u didovom ormaru"), povremene pijanke do jutra i nogomet srijedom nakon posla koji je zapravo izgovor da odu na pivo.

2. Masturbacije. Možda je preumoran da izvede psa, baci smeće ili opere suđe, ali za seks, pa makar i sa samim sobom, uvijek je spreman. ;)

3. Čitanja na wc-u. Nikad vam neće biti jasno kako može obaviti veliku nuždu i onda nastaviti sjediti u tom "miomirisnom" prostoru još 15 minuta čitajući stripove.

4. Zavlačenje ruke u hlače dok sjedi na kauču i gleda tv u stilu Ala Bundyja. l To radi potpuno nesvjesno, budite sretni da ne krene prema preponama dok sjedite u kazalištu ili kinu.

5. Svoje omiljene majice, iako se raspada. Pomirite se s tim da je neće baciti u smeće dok se doslovno ne raspadne na njemu.

6. Obavljanja male nužde dok je toaletna daska spuštena.

7. Navijanja za sportski tim koji vječno gubi. Navijanje za taj tim mu je obiteljska tradicija (za isti tim navijali su njegov djed i njegov otac), a u obiteljsku tradiciju se ne dira.

8. Igranja kompjuterskih igrica. Satima.

9. Škicanja komada u prolazu. Barem jednim okom. Krajičkom oka. To je jednostavno jače od njega. Od svih njih!

10. Doživljavanja svega kao da je natjecanje. Njegov najbolji prijatelj je kupio nove skije? On će sutra kupiti bolje i brže.


Reci što misliš!