Lifestyle

#ženskikantun

Što vaša frizura govori o vašim seksualnim preferencijama

Što vaša frizura govori o vašim seksualnim preferencijama
Javier Sánchez Mingorance

Visoki rep kao u uzorne školarke? Hmm, vi samo izgledate nevino...

1. Svaka dlaka na svom mjestu

Čak i kad ste sami kod kuće, vaša frizura izgleda kao da ste prije pet minuta izašli iz frizerskog salona. To znači da volite red i disciplinu u svim aspektima života. Sretniji ste dok vi vodite igru u krevetu te partneru rijetko dopuštate da preuzme inicijativu. Ako ste uvijek vi ta koja ima kontrolu, to vas može spriječiti da se prepustite trenutku. Večeras mu dozvolite da vam zaveže oči – i prepustite mu se!

2. Kosa svezana u repu

Iako mnoge žene izgledaju kao nevine školarke, one koje nose repić iznenađujuće su vruće među plahtama. Micanje kose s očiju pokazuje seksualno samopouzdanje, tvrde stručnjaci. Vjerojatno volite brz i žestok seks. Iznenadite partnera (i sebe) tako da zapalite nekoliko svijeća i usporite akciju prije seksa i tijekom njega. Uživajte u dugotrajnoj predigri prije vatrene kulminacije!

3. Pomalo divlja i uvijek raspuštena

Ovakva je frizura znak da se dobro osjećate u svojoj koži. Opušteni ste u životu, ljubavi i seksu. Nemate problema s odlaskom u krevet, a i "poslužit" ćete se kad god vam za to dođe želja. Volite li prolaziti prstima kroz kosu, to često znači da biste željeli to isto napraviti i svom partneru. Dakle, dirajte ga gdje god želite, a on će vam uzvratiti istom mjerom!


Reci što misliš!