Lifestyle

#sexfiles

Kojem tipu božice seksa pripadate?

Kojem tipu božice seksa pripadate?

Tip koji se nikada ne seksa, već vodi ljubav, onaj kojemu je seks avantura ili onaj koji traži idealne uvjete...

1. Ona kojoj su tuđe želje uvijek na prvom mjestu. Ona je najsretnija kada partneru može ispuniti sve želje, pa čak i ako to podrazumijeva određene aktivnosti koje sama ne preferira. Od njih ćete rijetko kada čuti što vole, žele i što od seksa očekuju. Razlog tome je upravo to što njih najviše zadovoljava ugađanje partneru na sve moguće načine. Koliko vole ugađati u seksu, toliko vjerojatno vole ugađati dragim osobama i u ostalim aspektima života. Svakako su poželjni partneri, no nemojte im zaboraviti zahvaliti tako što ćete im ponekad vratiti istom mjerom.

2. Onaj kojoj je mozak glavno oružje. Ovi su tipovi veliki filozofi koji vole promišljati o apsolutno svemu. Lako im se može dogoditi da im prilikom predigre nešto apsolutno za seks nebitno padne na pamet i ubije želju za seksom. Ovi tipovi loše reagiraju kad god su pod stresom. Njima uvjeti moraju biti gotovo savršeni da bi posao mogli odraditi kako treba. Da bi seks i veza funkcionirali, potrebno je puno razumijevanja i strpljenja partnera, kao i iniciranja te truda oko podizanja temperature u krevetu.

3. Ona koja je definicija senzualnosti. Pripadnicima ovog tipa seks je način pokazivanja ljubavi. Nepopravljivi romantičari žude za intenzivnim pogledima, dugim poljupcima i još dužom predigrom. Nikako nisu ljubitelji seksa na brzaka i oni vole stvari odraditi na pravi način, temeljito i s puno pažnje, a što svakako iziskuje određeno vrijeme. Pogotovo što oni očekuju i puno maženja nakon samog seksa. Oni se zapravo ne seksaju - oni doslovno vode ljubav.

4. Ona koja je uvijek spremna na avanturu. Ovi pohotnici su ludi za velikim količinama seksa, na svim mogućim mjestima i na sve moguće načine. Ako oni nisu apsolutno zadovoljni seksom, neće biti zadovoljni ni vezom jer je njima seks najbitniji. Oni zadovoljstvo mjere po količini entuzijazma i raznolikosti koje u seksu doživljavaju. S njima je seks doista poput avanture, uvijek možete očekivati nešto novo i nikada ne možete biti sigurni što točno možete očekivati.


Reci što misliš!