Lifestyle

U četvrtak 16. veljače

Dani dimljenih i mariniranih Cromarisovih proizvoda u Restoranu Bruschetta

Dani dimljenih i mariniranih Cromarisovih proizvoda u Restoranu Bruschetta

Poznati zadarski restoran Bruschetta i tvrtka Cromaris najavljuju Dane dimljenih i mariniranih Cromarisovih proizvoda koji će se tri četvrtka za redom održavati u restoranu Bruschetta.

Prvi dan dogodio se u četvrtak, 9. veljače kada su gosti restorana Bruschetta cijeli dan mogli uživati u gastro delicijama koje su na bazi dimljenih i mariniranih Cromarisovih proizvoda pripremali vrhunski Bruschettini kuhari.

Zadnji dani ovog ciklusa održat će se u četvrtak 23. veljače. 

Ono što vas očekuje, a što bi zaista bila velika šteta propustiti, jesu tri slijeda jela pripremljenih od dimljenih i mariniranih prozvoda, desert te čaša vrhunskog vina Badela 1862. Posluživat će se crni Cuvee Benkovac  i bijeli Pošip Svirče. Sve skupa po jedinstvenoj promotivnoj cijeni od 100 kuna.

Menu za četvrtak 23. veljače

1. slijed -Salata od gljiva, domaćemasline, brokule, porilukate dimljene i marinirane orade i ekstra djevičansko maslinovo ulje

2. slijed - Pogačica od povrća i dimljene orade te dimljenog brancina

3. slijed - Crne tagliatele sa povrćem te dimljenim i mariniranim brancinom

4. desert - Kruška s čokoladom

Dobar tek žele Vam Cromaris i Restoran Bruschetta.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.