Lifestyle

Najava

U Falkensteiner hotelu Adriana pripremaju se kuhari olimpijci

U Falkensteiner hotelu Adriana pripremaju se kuhari olimpijci

Uz više od 30 različitih jela i meni od 3 slijeda za 110 osoba seniorska i juniorska kulinarska reprezentacija će predstavljati Hrvatsku na Kulinarskoj olimpijadi koja će se održati od 5. do 10. listopada ove godine u njemačkom Erfurtu.

U ponedjeljak, 23. srpnja 2012. u 18:30 sati u restoranu Magnolija u Falkensteiner hotelu Adriana, Resort Borik održat će se trening hrvatske seniorske reprezentacije za kulinarsku Olimpijadu.

MENU

DUET OD GRDOBINE I TUNE (S KOMPOTOM OD SVJEŽE RAJČICE, PJENOM OD MRKVE I ĐUMBIRA I ZELENIM ULJEM)

**********

„ŠUMSKA PRIČA IZ HRVATSKE" (FILE JELENA U KRUSTU, ROLADA OD FAZANA S KESTENOM I MALINAMA)

**********

ČOKOLADNI ENTREMET (S UMAKOM OD SVJEŽEG VOĆA I MOUSSEM OD LJEŠNJAKA)

Kulinarski reprezentativci će pripremati čarobna jela pod budnim okom izbornika Marinka Jurešića.

U seniorsku reprezentaciju su se plasirala čak dva kuhara iz Falkensteiner grupacije, Tomislav Karamarko iz hotela Adriana i Šime Vučetić iz Hotela & spa Iadera, kao i ostali vrsni kuhari Anđelko Levanić, Slađana Herman, Tomislav Hruban i Rafaela Mihatović.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.