Kultura

14. i 15. srpnja

Prvi Croappella u Zadru s posebnim gostom Dekeom Sharonom!

Prvi Croappella u Zadru s posebnim gostom Dekeom Sharonom!

Predstavljamo CROappellu: Hrvatski suvremeni a cappella događaj s posebnim gostom Dekeom Sharonom u Zadru!

Zadar, 14. i 15. srpnja, pripremite se za oduševljenje skladnim melodijama i zadivljujućim izvedbama na CROappelli, suvremenom a cappella okupljanju.

- Oduševljeni i zahvalni smo što možemo najaviti da će nam se cijenjeni Deke Sharon, naširoko priznat kao otac suvremene a cappella glazbe, pridružiti kao glavni gost i predavač na ovom događaju, najavili su iz AKA Crescendo.

Nenadmašna stručnost Dekea Sharona kao aranžera, glazbenog producenta i autora oblikovala je trenutni zvuk moderne a cappella glazbe, čineći njegovu prisutnost na CROappelli neprocjenjivom prilikom za sve sudionike.

Sa slavnom karijerom koja traje desetljećima, Deke Sharon bio je na čelu revolucioniranja a cappella glazbe. Njegovi su doprinosi brojni, uključujući sudjelovanje na poziciji vokalnog producent u pet sezona hit NBC-jeve emisije The Sing Off, gdje je pokazao svoj izniman talent za oblikovanje vokalnih izvedbi. Osim toga, Deke Sharon odigrao je ključnu ulogu kao glazbeni direktor za Disney+, dodatno učvrstivši svoj utjecaj u industriji.

Također, izvanredan rad Dekea Sharona kao glazbenog redatelja i vokalnog producenta na Universal filmovima Pitch Perfect ostavio je neizbrisiv trag na suvremenom a cappella krajoliku.

Kroz svoju neusporedivu stručnost, uzdigao je žanr na nove visine, osvajajući publiku širom svijeta svojim inovativnim aranžmanima i zaraznim entuzijazmom za a cappella glazbu. 

Njegov pionirski doprinos suvremenoj a cappella zajednici imao je golem utjecaj na žanr, a mi smo oduševljeni što sudionicima pružamo priliku da uče od njegovog izvanrednog talenta i budu inspirirani njime.

Na CROappelli sudionici će imati privilegiju prisustvovati ekskluzivnim seminarima i radionicama koje će voditi osobno Deke Sharon.

Njegovo bogato znanje i iskustvo podijelit će se kroz pronicljiva predavanja, praktične demonstracije i zanimljive interakcije, osnažujući polaznike da unaprijede svoje vokalne vještine, poboljšaju svoju muzikalnost i istraže neograničene mogućnosti suvremene a cappella glazbe. 

CROappella ostaje predana poticanju inkluzivnosti i pristupačnosti. Ponosni smo što nudimo besplatan ulaz na sva događanja i radionice, osiguravajući da svatko ima priliku iskusiti transformativnu snagu a cappella glazbe!
 


Reci što misliš!