Kultura

rad Ide Jolić i Marina Lemića

Predstave Transformeri 2 i Bi-polar b(e)ar/e gostuju u Splitu

Predstave Transformeri 2 i Bi-polar b(e)ar/e gostuju u Splitu
Nika Petković

Osim predstave Marin Lemić i Ida Jolić održat će i plesne radionice, a sve u sklopu programa plesne edukacije i razvoja publike "Mala škola suvremenog plesa", u organizaciji plesne udruge Tiramola.

Ovog vikenda u Domu mladih gostovat će čak dvije predstave suvremenog plesa u produkciji umjetničke organizacije ON/A, a riječ je o drugom nastavku trilogije  „Transformeri“ Ide Jolić i Marina Lemića i solo predstavi  „Bi-polar b(e)ar/e“ Marina Lemića.

Osim predstave Marin Lemić i Ida Jolić održat će i plesne radionice, a sve u sklopu programa plesne edukacije i razvoja publike "Mala škola suvremenog plesa", u organizaciji plesne udruge Tiramola.Predstava “Bi-polar b(e)ar/e” gostuje u Amfiteatru Doma mladih, u petak 12.5. u 19 sati., a predstava “Transformeri 2” u subotu 13.5. u 19 sati. 

Prvi nastavak predstave "Transformeri", kojeg smo imali prilike pogledati prošle godine u sklopu Male škole, nagrađen je Nagradom strukovnih udruga za najbolju koreografiju u sezoni 2018./2019. i najbolju pojedinačnu izvedbu u predstavi (Ida Jolić), a Marin Lemić dobio je Nagradu hrvatskog glumišta 2020. za najbolje umjetničko ostvarenje. 

T2_generalna_Iva Korencic-9.jpg

Foto: Iva Korenčić

U subotu 13.5. od 10 do 13 sati, u dvorani Beton Kino Doma mladih Lemić će održati radionicu “Finding your own groove”, a u nedjelju, 14.5., od 10 do 13 sati u dvorani Beton Kino Doma mladih, će Ida Jolić održati radionicu “Into the floor”. Radionice su namijenjena svima bez obzira na plesno iskustvo, a dobna granica je 16 +.

Pojedinačna cijena ulaznica za predstave iznosi 5 eura, a za studente i srednjoškolce te umirovljenike je 3 eura. Karte se mogu kupiti na ulazu. Prodaja počinje sat vremena prije početka predstave.

Cijena pojedinačne radionice je 15 eura. Za one koji odaberu obje radionice cijena je 25 eura. Popust od 50 % ostvaruju srednjoškolci i studenti i oni koji koji su odabrali paket radionica u 1. polugodištu Male škole).

Prijave na radionice se vrše na mail plesnaudrugatiramola@gmail.com  nakon čega ćete dobiti informacije o uplati članarine za Malu školu. 


Reci što misliš!