Kultura

25. rujna

Misteriozna krimi drama "Kao zvijeri" u Kino Zoni

Misteriozna krimi drama

Žena je nestala. Nakon snježne oluje, njezin auto je otkriven na cesti prema malom udaljenom selu. Dok policija ne zna odakle krenuti s istragom, s nestankom se povezuje pet osoba. Svaki sa svojom tajnom…

Do zatvaranja ljetne pozornice dijele nas još samo dvije projekcije, a prva od njih je već u nedjelju 25. rujna. Sukladno prohladnom vremenu posljednjih nekoliko dana, Kino zona vam je spremila udobnu i toplu dekicu i francuski pandan kultnom ''Fargu'', misterioznu krimi dramu ''Kao zvijeri''.

Žena je nestala. Nakon snježne oluje, njezin auto je otkriven na cesti prema malom udaljenom selu. Dok policija ne zna odakle krenuti s istragom, s nestankom se povezuje pet osoba. Svaki sa svojom tajnom…

Za adaptaciju istoimenog romana Colin Niela zaslužan je redatelj specijaliziran za intrigantne i zapetljane krimi misterije Dominik Moll, a zahvaljujući posebnoj narativnoj konstrukciji filma i vrhunskim glumačkim izvedbama, očekuje nas jedna luda vožnja. U glavnim ulogama nastupaju poznata lica moderne francuske kinematografije: Denis Ménochet, Laure Calamy, Damien Bonnard i Valeria Bruni Tedeschi, a valja naglasiti i kako je film zavrijedio nominacije za nagradu César u kategorijama najboljeg scenarija i sporedne glumice, odnosno, za najbolji film na festivalu u Veneciji.

"Kao zvijeri" je na rasporedu u nedjelju, 25. rujna s početkom od 20h, a ulaznice po cijeni od 25 kn mogu se kupiti svakim radnim danom u periodu od 09-13h u prostoru Centra nezavisne kulture (preko puta pošte na Relji) te na samoj lokaciji prikazivanja (Poljana Branka Stojakovića – između Kazališta lutaka i Sv. Dominika) od 19:00 h.

*Ulaznice se mogu rezervirati porukom u inbox profila Kino Zone na Facebooku i Instagramu, e-mailom na: info@kino-zona.com te SMS i WhatsApp porukom na 099/7208342.
*U slučaju kiše ili lošeg vremena projekcija se odgađa.
*Program Kino Zone sufinanciran je sredstvima Grada Zadra, Turističke zajednice grada Zadra i Hrvatskog audiovizualnog centra, a odvija se u partnerstvu s Kazalištem lutaka Zadar.
 


Reci što misliš!