Kultura

24. lipnja

J.R. August s “mirnim vodama” stiže i u Zadar

J.R. August s “mirnim vodama” stiže i u Zadar
II Palače

Nakon velikog broja sjajnih recenzija novog albuma objavljenog na LP-u i CD-u te promocije novog materijala u sklopu Ljeta u MSU, u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, J.R. August s “mirnim vodama” stiže i u Zadar.

A u Zadar stiže i u punom sastavu, uz bend i zbor, sljedećeg petka, 24. 6. Koncert će se održati u polivalentnoj dvorani Providurove palače u 21 sat.

Album “Still Waters” J.R.-ova je njegova intimna priča svijeta koji se nezaustavljivo mijenja, kako na individualnoj razini pojedinca, tako i na globalnoj. Cijeli je album pomno promišljen; od samih pjesama i produkcije pa do vizuala, odnosno spotova koji su ga najavili, pa tako i dizajna izdanja te majica. Svoju svjetsku klasu J.R. je pokazao prijašnjim radom, a nema sumnje kako ju je opravdao i novim albumom, koji je dostupan na svim streaming platformama, a fizički CD i LP primjerci, kao i majice, mogu se nabaviti u prodavaonicama te na webshopu Croatia Recordsa.

Nakon prvog singla “Dealing With the Pain”, u kojem se kroz prizmu 2022. godine želi prikazati najpoznatiju priču svih vremena, avangardna interpretacija iste priče nastavila se i kroz drugi singl i videospot “I Forgive Her” kojim je J.R. August otvorio novo poglavlje. Poslije albuma “Dangerous Waters” i kolekcije EP-jeva “Murky Waters”, vrijeme je da publika čuje “Still Waters”, treći studijski album J.R. Augusta, višestruko nagrađivanog glazbenika koji je probudio domaću glazbenu scenu i pokazao da ima itekako što za reći i pokazati.


Reci što misliš!