Kultura

zadarska umjetnica

Blagdanska izložba Silvijane Dražović oduševljava bojom, porukom, vedrinom i ljepotom

Blagdanska izložba Silvijane Dražović oduševljava bojom, porukom, vedrinom i ljepotom

U ovo blagdansko vrijeme već je postala tradicija da nam svoje prekrasne umjetničke radove predstavlja umjetnica Silvijana Dražović

Ta tradicija nije izostala ni ove godine, pa je tako u 7. prosinca 2021., otvorena  Blagdanska izložba u caffe galeriji Gina.

Uvijek zanimljiva, Silvijana nam i ovog puta donosi izložbu svojih djela koji nas ponovno oduševljavaju svojom bojom, porukom, vedrinom i ljepotom.

"Već je tradicija da za blagdane izlažem u caffe galeriji Gina, to je fuzija koja traje već 41 godinu. Kako ovo izlaganje vidim kao malo neformalno, postavila sam slojevitu izložbu, vrlo šarenu i nadasve duhovitu, da kažem neviđenu, ali ne pretencioznu. Svaki moj rad je čestitka životu, ja sam i ponosna na sebe kao na nekog tko pomiče granice estetike. Ovu izložbu otvaram povodom Sv. Nikole i pomorcima želim sreću pa poklanjam jednu sliku Pomorskoj školi, motivirana akcijom Sadi stablo, ne budi panj", kazala  nam je Silvijana.

Sveukupno ovog puta izlaže 40-ak radova, a među njima vrlo su zanimljive i figure gnoma koje će vas sigurno zaintrigirati, kao i medaljoni sa sličicama te njezini radovi na platnu i papiru.

 


Reci što misliš!