Kultura

#biograd

Na Narodnom trgu odigrana kazališna predstava "Uvijek će nam ostati ljubav"

Na Narodnom trgu odigrana kazališna predstava
Grad Biograd na Moru

Nakon biogradskih glazbenika koji su svojim koncertom „otvorili“ sezonu nastupa na Narodnom trgu, uslijedila je i kazališna predstava.

Za ljubitelje kazališne umjetnosti Turistička zajednica ugovorila je nastup Teatra „Rugatino“ iz Zagreba i njihovu predstavu „Uvijek će nam ostati ljubav“ autora Miloša Radovića. Riječ je o uvijek zahvalnoj temi poigravanja muško-ženskim odnosima, a koji su u ovoj predstavi postavljeni malo drugačije te joj na taj način i daju nešto drugačiju notu. Jer u biti je to nježna i pomalo uznemirujuća komedija o metamorfozama ljubavi u kojoj se propituje zajedništvo dvoje ljudi u trenutcima krize i nerazumijevanja, razdvajanja i mirenja, te spoznaje kako ih zapravo u tom braku može održati samo ljubav.

Ovu predstavu u režiji Daria Hajračeka publici su vrsno dočarali poznati zagrebački glumci Jelena Miholjević i Dražen Čuček. Ljubitelji kazališne umjetnosti među kojima najveći broj turista ali i domaćeg življa, bili su više nego zadovoljni ovom izvedbom što najbolje potvrđuje dug i zaslužen pljesak na kraju predstave.
Valja svakako naglasiti kako je ova predstava održana u skladu s epidemiološkim mjerama, dozvoljenim brojem posjetitelja i adekvatnim razmakom sjedala na trgu. Ukoliko epidemiološka situacija i nadalje bude povoljna planiramo održavati po dvije predstave tjedno, kažu djelatnice Turističke zajednice.

Svakog ponedjeljka imali bismo nastup, odnosno koncert domaće Gradske glazbe, a tijekom ostalih dana u tjednu folklorne i druge nastupe kako je to bilo i ranije tijekom ljeta i turističke sezone.

​​

Reci što misliš!