Kultura

PROMOCIJA NA ODJELU ZA INFORMACIJSKE ZNANOSTI

Generacija epidemije, ali i generacija s diplomom dobivenom u Godini knjige

Generacija epidemije, ali i generacija s diplomom dobivenom u Godini knjige

Na Odjelu za informacijske znanosti prošlog je tjedna promovirano 26 prvostupnika. Na uspjehu i diplomama čestitali su im promotor doc. dr. sc. Mirko Duić i pročelnica Odjela, izv. prof. dr. sc. Marijana Tomić, koja im je zahvalila na ovom trenutku ponosa i zajedništva.

- Diploma koju ćete primiti nosi vaše ime, a uz njega stoji ime Odjela za informacijske znanosti i Sveučilišta u Zadru.

Promocija prvostupnika na Odjelu za informacijske znanosti Promocija prvostupnika na Odjelu za informacijske znanosti

Ponosno nosite ta imena uvijek sa sobom kao što smo i mi ponosni što smo obrazovali još jednu generaciju informacijskih stručnjaka. Ovo je važna stepenica, ali ne zaboravite da ih je pred vama još puno, te da svaka od tih pred vama zahtijeva još učenja, istraživanja, nadograđivanja i proširivanja vašeg znanja.

Budite znatiželjni i hrabri, proširujte vidike, ulažite u sebe i svoje znanje, unaprijedite struku za koju ste se školovali.

Diploma je tek početak, a mi se radujemo i današnjoj diplomi i svemu onome što od vas još očekujemo, poručila im je pročelnica Tomić.

Pozvala ih je da stečenim znanjem učine društvo boljim, razboritijim, modernijim. 

- Niste vi samo generacija epidemije, vi ste generacija koja je diplomu primila u Godini knjige. Neka vam knjiga bude najbolji saveznik u svim godinama koje dolaze. Svojim ste snagama, učenjem i upornošću ostvarili jedan svoj san, dokazali da možete i znate, mi vam svi želimo da na isti način, poštenim i marljivim radom, ostvarujete i dalje sve svoje nakane.

Put kojim ste došli do ove diplome nije bio nimalo lagan. No uspjeli ste! Hodajte samouvjereno i hrabro dalje, slijedeći svoje snove, poručila im je dr. Tomić

U prigodnom programu studenti 2. godine diplomskog studija informacijskih znanosti Lucija Grabovac i Marin Modrić izveli su skladbe "On the road again" kojom su im poručili da je pred njima sada jedan novi put, a zatim i "Dite zadarsko" kako bi, kako je istaknula pročelnica Tomić,  znali da će uvijek ostati djeca zadarskog sveučilišta, ma kamo ih putevi odveli za njihovim snovima.

Promovirani su:

Dario Belcar, Miran Brozović, Marta Cota, Karlo Ivković, Matija Jovanović, Lucija Jupek, Valentina Juras, Ida Kardum, Katarina Kučan, Kristina Kusturić, Valentin Ljumeži, Mate Mitar, Filip Omazić, Leo Pekas, Ana Petričević, Natali Ribarić, Ivan Rožić, Mia Salopek, Marija Suntešić, Luka Šabani, Luka Ukalović, Jelena Vuletić, Dajana Zrnić, Tina Zurak, Anđela Žilić i Dario Belcar.

 


Reci što misliš!