Kultura

srijeda, 2. prosinca

Kino zona prikazuje dirljiv i urnebesno smiješan film "Kucni u drvo"

Kino zona prikazuje dirljiv i urnebesno smiješan film

U srijedu, 2. prosinca s početkom u 20 sati u Kneževoj palači u sklopu Kino zone održat će se projekcija islandskog filma "Kucni u drvo" redatelja Hafsteinna Gunnara Sigurðssona.

Priča filma prati dugogodišnju zavadu između dva para koja vrhunac dostiže zbog drveta koje se nalazi u dvorištu Inge i Baldvina, a koje zbog svoje veličine stvara preveliku sjenu na imanju Konrada i Eybjorg.

Strasti se uzburkavaju, a kroz, na prvi pogled, površnu svađu saznat ćemo više o ova dva bračna para čije su karaktere i ponašanje oblikovali vlastiti životni događaji, od kojih su neki bili i tragični.

Na trenutke dirljiv i urnebesno smiješan, film „Kucni u drvo“ svakako će ostati upamćen po svojem portretu susjedskih odnosa, bračnih svađa i razumljivog bijesa.

* Ulaznice po standardnoj cijeni od 20 kn mogu se kupiti svakog radnog dana od 8-14 sati u prostoru Centra nezavisne kulture (preko puta pošte na Relji) te na samoj lokaciji prikazivanja (Kneževa palača Zadar) sat vremena prije početka projekcije.

* Zbog novodonesenih epidemioloških mjera broj sjedala u dvorani ograničen je na 20 stoga vas molimo da svoj ulaznice osigurate na vrijeme.

* Program Kino Zone sufinanciran je sredstvima Grada Zadra i Hrvatskog audiovizualnog centra, a odvija se u partnerstvu s Koncertnim uredom Zadar i Kazalištem lutaka Zadar. 


Reci što misliš!