Kultura

subota, 8. kolovoza

U Mandrama predstava „Who the f*** is Biba“

U Mandrama predstava „Who the f*** is Biba“

Duhovitu i emotivnu predstavu „Who the fu*k is Biba?“, koja će vas nasmijati do suza, ali u kojoj će se mnogi moći prepoznati, možete pogledati u subotu, 8. kolovoza u 20 sati u park šumi u Mandrama.

Je li ovo komična drama? Ili dramatična komedija? Nije bitno jer su Sara i Ante završili kod bračne savjetnice samo dva tjedna nakon svadbe. Imaju problema.

Kakvih? Dovoljno velikih da na medeni mjesec na Palma de Mallorcu sigurno neće ići, a u pokušaju reanimiranja svježeg bračnog statusa morat će pretresti vlastitu intimu, “grijehe” svojih kumova, neke bivše ljubavi i prokleto dugu listu uzvanika.

U kojem su to trenutku mladom paru konci iskliznuli iz ruku – pitanje je na koje će poznati glumci Slavko Sobin i Petra Kurtela tražiti odgovore. Iz pera autora Igora Weidlicha, u režiji Borisa Kovačevića, i produkciji B GLAD Produkcije dolazi suvremena i urbana hit predstava.

Hoće li ružičasta biti službena boja vjenčanja, ima li tetka Manda iz Biševa i dalje najbolju travaricu, zašto je na svadbu došla ona štraca Antonija i, na koncu, who the f*** is Biba?!

Ulaz je besplatan.


Reci što misliš!