Kultura

#valentinovo

U HNK povodom Valentinova dvije predstave po sniženim cijenama

U HNK povodom Valentinova dvije predstave po sniženim cijenama
Marko Dimic/PIXSELL

U mjesecu ljubavi HNK Zadar je pripremio prigodni VALENTINOVO DUO PAKET koji se sastoji od dvije predstave: “CABARET SPLIĆANKE” Gradskog kazališta mladih Split i predstave TRI VERZIJE ŽIVOTA/ HNK Zadar.

Promotivna cijena paketa iznosi 80,00 kuna, a u prodaji je na blagajni HNK Zadar (radnim danom: 11-13h, 18-20h, subotom: 11-13h).

U četvrtak, 13. veljače u 20 sati u HNK Zadar pogledajte predstavu „CABARET SPLIĆANKE“, autorski projekt Ivana Lea Leme u produkciji Gradskog kazališta mladih Split.

Cabaret ‘Splićanke’ je omnibus od pet ispovjednih priča Splićanki ispričanih u maniri stand up komedije s pratećom pjesmom i glamuroznom plesnom točkom u koreografiji svjetski poznatog Lea Mujića. Predstava satirizira i ironizira mane današnjeg Splita i Dalmacije u kojima će se mnogi prepoznati.

Izvrsnu glumačku postavu čine Ana Gruica, Nada Kovačević, Lidija Florijan, Mia Vladović i Ana Uršula Najev.

Pozivamo vas da se pridružite heroinama, poslušate njihove priče i prepustite se pjesmi i plesu. Ostavite na trenutak mučne teme i pogledajte stvarnost kroz suze od smijeha jer svatko od nas krije po jednu Splićanku u sebi.

U četvrtak 14. veljače na VALENTINOVO pogledajte predstavu HNK Zadar, TRI VERZIJE ŽIVOTA prema djelu Yasmine Reze, francuske spisateljiice, glumice i redateljica, jedne od najizvođenijih suvremenih francuskih dramatičarki čija djela su prevedena na 35 svjetska jezika i izvode se diljem svijeta. Režiju potpisuje Nine Kleflin.  Predstava je premijerno izvedena u prosincu 2019.

Igraju: Davor Jureško, Žana Bumber, Alen Liverić i Tamara Šoletić.

Neobična situacija u koju su uključena dva bračna para, jedna obična večer i jedna neobična zabuna. Kad se gosti pojave na večeri, čitav jedan dan prerano, neprilike iskrsavaju posvuda. Hrane ima premalo, vina previse, pa neoslovljene napetosti bujaju.

Pojedinačna cijena ulaznice za predstavu CABARET SPLIĆANKE iznosi 70,00 kuna, a za predstavu TRI VERZIJE ŽIVOTA  ulaznica iznosi 50,00 kuna. Prodaja ulaznica na sustavu Croatia Tickets i na blagajni HNK Zadar.


Reci što misliš!