Kultura

večeras u 20

Slavko Sobin i Petra Kurtela s predstavom "Who the fu*k is Biba" u HNK Zadar

Slavko Sobin i Petra Kurtela s predstavom
BnM

Večeras s početkom u 20 sati u HNK Zadar gostuje nova suvremena i urbana predstava "Who the fu*k is Biba" autora Igora Wedlicha, u režiji Borisa Kovačevića i u produkciji B GLAD Produkcija. Igraju: Slavko Sobin i Petra Kurtela.

Je li ovo komična drama? Ili dramatična komedija? Nije bitno jer su Sara i Ante završili kod bračne savjetnice samo dva tjedna nakon svadbe. Imaju problema. Kakvih?

Dovoljno velikih da na medeni mjesec na Palma de Mallorcu sigurno neće ići, a u pokušaju reanimiranja svježeg bračnog statusa morat će pretresti vlastitu intimu, “grijehe” svojih kumova, neke bivše ljubavi i prokleto dugu listu uzvanika.

U kojem su to trenutku mladom paru konci iskliznuli iz ruku – pitanje je na koje će poznati glumci Slavko Sobin i Petra Kurtela tražiti odgovore. Hoće li ružičasta biti službena boja vjenčanja, ima li tetka Manda iz Biševa i dalje najbolju travaricu, zašto je na svadbu došla ona štraca Antonija i, na koncu, who the f*** is Biba?!

Ulaznice po cijeni od 70,00 kuna u prodaji su online na sustavu croatia-tickets.com te na blagajni HNK Zadar danas od 11 do 13 te od 18 do 20 sati.


Reci što misliš!