Kultura

petak, 25. listopada

Pogledajte "Matrix" u izvedbi Škole prirodnog pokreta

Pogledajte

Večeras s početkom u 20 sati u HNK Zadar pogledajte plesnu predstavu "Matrix" u izvedbi šibenskih polaznica Škole prirodnog pokreta.

Petak, 25. listopada 2019. u 20 sati u HNK Zadar

MATRIX - multimedijalna plesna predstava   
režija i umjetničko vodstvo: Marija Šćekić
Izvedba: Šibenske polaznice Škole prirodnog pokreta

Predstava MATRIX je na svojevrsni način "tiha revolucija", svojevrsni izlaz iz situacije u kojoj su se ova šibenska djeca našla nakon završene osnovne plesne škole i nemogućnosti nastavka srednjeg plesnog obrazovanja. Matrix je postao njihova životna priča, izlaz, govor.

U predstavi će publika (posebno ona malo starija) moći uživati ne samo u plesnoj već i glazbenoj podlozi koja s razlogom upućuje na simboliku Floydovske "Another Brick in the Wall" audio-vizualne priče koja se suptilno proteže predstavom Matrix.

Upravo ova djeca prva su generacija Marije Šćekić koja nikako ne odustaju od plesa, a kako se čini, niti neće još neko vrijeme... dok god ih put ne odvede u neki drugi grad ili, nedaj bože, zemlju.

Cijena ulaznica: 30kn

Prodaja ulaznica u radno vrijeme blagajne HNK Zadar.

Za grupu od 15 polaznika - 2 ulaznice GRATIS!

Sa predstavom MATRIX, Šibenčanke su gostovale i u sklopu Noći muzeja u Đakovačkom Domu kulture (siječanj 2018) te na Karlovac Dance Festivalu u travnju 2018.god

Category: 1625 - 1625

Reci što misliš!