Kultura

“Promatrači u zrcalu''

Josipa Pavičić Berardini na književnoj turneji u Zadarskoj županiji

Josipa Pavičić Berardini na književnoj turneji u Zadarskoj županiji

Nekadašnja televizijska voditeljica Josipa Pavičić Berardini predstavit će svoju petu, toplu i nadasve poučnu knjigu s autobiografskim elementima “Promatrači u zrcalu” na više lokacija u Zadarskoj županiji. Prva promocija 26. kolovoza u Kalima.

Najnovija knjiga “Promatrači u zrcalu” prepoznatljivim, poticajnim tonom govori o tome što nam je potrebno da u sebi prepoznamo iskonsku snagu kojom ćemo osvijestiti da sve loše što nam se događa nosi korijen u nama samima. Jednako tako, za sve to postoji lijek koji također počiva u nama. Kako sve te uzroke prepoznati, izvući na površinu, pustiti ih da odrade svoju svrhu, da dođu i prođu – sve to sadržano je u vješto osmišljenim tehnikama disanja, promišljanja i vizualiziranja koje će obogatiti naš unutarnji svijet.

Srž knjige posvećena je odnosima s drugima, ponajprije ljubavnima. U njoj Josipa nudi odgovore na pitanja o tome koja je razlika između veze i odnosa, zašto je veza „mrtva“ i zašto je odnos jedino istinsko moguće ostvarenje između dvoje ljudi.

d291e407e8659b560909b9d00e7fc8c3.jpg?v=2


Reci što misliš!