Kultura

pjevali su grdović, maršan, jelenković...

Emisija "Lijepom našom" po treći put snimana u Benkovcu

Emisija

U glavnom gradu Bukovice i Ravnih kotara Benkovcu, 09. siječnja 2019. godine po treći puta snimljena je popularna zabavno-glazbena emisija serijala "Lijepom našom ".

U prepunoj školskoj dvorani tijekom emisije predstavljena je etnobaština, gastroponuda kao veliki turistički potencijali Grada Benkovca i Zadarske županije. 

Popularni HRT-ov voditelj Branko Uvodić maestralno je vladao emisijom i predstavio niz folklornih, klapskih i estradnih izvođača koji su se redali na pozornici. 

Nastupili su tako KUD-ovi: Sidraga iz Tinja, Sv. Ante iz Nadina, Popovići iz Popovića, Vukšić iz Vukšića, Vinac iz Stankovaca, Vukšićki bećari iz Vukšića, PS Sokolovi Ravni kotari, Sv. Marko iz Vionice, Kamen Bukovica, Bukovica i ravni kotari, muške klape Asserija iz Benkovca, Munita iz Zadra, Niko plus iz Zadra, Težaci iz Paljuva, Bibinje iz Bibinja, estradni pjevači Mate Šegota, Anđelo Petrović, Valentina Mekovec, Josip Čačić, Marko Zekanović, Momir Ražnjević, David Ricov, Zoran Jelenković, Mate Bulić, Đani Maršan i Mladen Grdović dok ih je sve zajedno pratio Tamburaški sastav Fijaker iz Osijeka. 

S prvim javnim glazbenim nastupom oduševili su gradonačelnik Tomislav Bulić i njegov zamjenik Tomislav Klarica koji su na pozornici otpjevali "Croatio, iz duše te ljubim " i doživjeli veliki pljesak prepune dvorane.


Reci što misliš!