jedinstvena prilika

Predstavljanje makedonske kuhinje “Public room” u restoranu Četiri kantuna

U ponedjeljak 19. veljače i utorak 20. veljače u restoranu 4 Kantuna u Varoši Zadranke i Zadrani imaju jedinstvenu priliku uživati u specijalitetima makedonske kuhinje.

Dvije večeri zaredom, od 19 do 23 sata šef kuhinje skopskog
restorana Public Room, gospodin Kristijan Veljanovski i njegov
pomoćnik Luka Arsov kuhaju tradicionalna makedonska jela na
suvremen način.

Na jelovniku će se tako naći domaći ajvar, tarator, slani kolač
od palente, gravče na tavče, kadaif i druge delicije.

Restoran Public Room dio je multidimenzionalnog prostora koji
obuhvaća 1.500 m2 u centru Skopja u kojem se održavaju likovne
izložbe, muzički koncerti, promocije knjiga, kulinarske radionice
te predstavljanja najnovijih dizajnerskih dostignuća iz Europe.
Vrlo često u kuhinji restorana gostuju kuhari iz cijelog svijeta.

U objekt svakodnevno navraćaju profesori sa skopskog
Univerziteta, studenti, diplomati i ljubitelji kulture. Jednom
riječju, Public Room je okupljalište progresivnih snaga
makedonskog društva gdje se razmjenjuju misli i ideje s
mnogobrojnim strancima koji žive ili povremeno dolaze u
Makedoniju.

Iz naše mreže
Povezano
elvis

Dj Elvis i Večer filmske glazbe

događaj je prošao
30. studenoga, 20:00 - 22:00
Tržnica Zadar
20112025_8311667148

Večernja scena – Venera u krznu (16+)

događaj je prošao
4. prosinca, 20:00 - 21:00
Kazalište lutaka Zadar
551070644_18480404641072831_4172050555468982479_n

Vista @ Trg Petra Zoranića

događaj je prošao
27. studenoga, 20:30 - 23:00
Trg Petra Zoranića, Zadar
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@ezadar.hr ili putem forme Pošalji vijest