
Okusite kako čokolada obogaćuje okus hrane i pretvara je u deliciju
Hotel Bastion Vas poziva na Večer čokolade i vina u restoranu “Kaštel” Hotela Bastion koji će se održati u petak, dana 3. veljače 2012. s početkom u 20:00 sati.
Okusite kako čokolada obogaćuje okus hrane i pretvara je u deliciju te saznajte više o izradi pralina i drugih čokoladnih poslastica.
Menu
Carpaccio od brancina punjen aromatičnim biljem s Grana Padano sirom, maslinovim uljem i kakao maslacem.
****
Lisnato tijesto punjeno kremom od škampa i kozjeg sira s umakom od čokolade i crnog tartufa.
****
Juneći biftek s baby krumpirom, vlascem i pečenom ciklom s umakom od čokolade (Belcolade) i čilijem.
****
Čokoladno iznenađenje
Izbor vina
GALIĆ GRAŠEVINA 2010.
GALIĆ CHARDONAY 2010.
GALIĆ CRNO 9 2008.
BIBICH PROŠEK AMBRA
Uživanje u ovome jedinstvenom doživljaju iznosi 90 kn po osobi.
tzzadar.hr/eZd



