Hotel Bastion

Večer čokolade i vina u restoranu “Kaštel” Hotela Bastion

Okusite kako čokolada obogaćuje okus hrane i pretvara je u deliciju

Hotel Bastion Vas poziva na Večer čokolade i vina u restoranu “Kaštel” Hotela Bastion koji će se održati u petak, dana 3. veljače 2012. s početkom u 20:00 sati.

Okusite kako čokolada obogaćuje okus hrane i pretvara je u deliciju te saznajte više o izradi pralina i drugih čokoladnih poslastica.

Menu

Carpaccio od brancina punjen aromatičnim biljem s Grana Padano sirom, maslinovim uljem i kakao maslacem.

****

Lisnato tijesto punjeno kremom od škampa i kozjeg sira s umakom od čokolade i crnog tartufa.

****

Juneći biftek s baby krumpirom, vlascem i pečenom ciklom s umakom od čokolade (Belcolade) i čilijem.

****

Čokoladno iznenađenje

Izbor vina

GALIĆ GRAŠEVINA 2010.

GALIĆ CHARDONAY 2010.

GALIĆ CRNO 9 2008.

BIBICH PROŠEK AMBRA

Uživanje u ovome jedinstvenom doživljaju iznosi 90 kn po osobi.

tzzadar.hr/eZd

Iz naše mreže
Povezano
Gradska tržnica, barkajoli, Morske orgulje, Pozdrav suncu, Centar za mlade, Puntamika

O pravima pomoćnika na nastavi na okruglom stolu u Centru za mlade

događaj je prošao
25. studenoga, 18:00 - 19:00
Centar za mlade, Zadar
Sunčan zimski dan, Sveučilište u Zadru, Arheološki muzej, Forum, Donat, riva, more, Branimirova obala…

Ove nedjelje Arheološki muzej časti slobodnim ulazom povodom svojeg rođendana

događaj je prošao
30. studenoga, 09:00 - 19:00
Arheološki muzej Zadar
Zagreb: Grupa Bu?enje koncertom u Kerempuhu promovirala svoj posljednji album

Buđenje na Adventu u Zadru

događaj je prošao
28. studenoga, 21:00 - 23:00
Trg Petra Zoranića, Zadar
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@ezadar.hr ili putem forme Pošalji vijest