
9. Festival smokava – Zadar 2016., u suradnji s Hotelijersko-turističkom i ugostiteljskom školom, najavljuje radionicu pripreme marmelade od smokava koju će voditi profesor Ginés Recio Blanco iz Salamanke, Španjolske.
Kristina Lončar, nastavnica slastičarstva Hotelijersko-turističke i ugostiteljske škole asistirat će profesoru Ginesu, te izraditi slasticu sa marmeladom.
Radionica je dio projekta Erasmus+ KA102 “Creative Pastry I 2015-2017” u partnerstvu s I.E.S. FRANCISCO SALINAS iz Španjolske, a održat će se u petak, 9. rujna u 15 sati u Hotelijersko-turističkoj i ugostiteljskoj školi.
Radionica je namijenjena učenicima i javnosti za ograničen broj sudionika.
Prijave za sudjelovanje primaju se najkasnije do četvrtka, 8.9. do 19 sati na broj kontakt osobe:
Kristina Lončar
Mobitel: 095 9208533



