Događaji

naši školji

Prodajom frita za akciju “Nisi sama – ideš s nama” u Preku prikupljeno 1015 eura

Prodajom frita za akciju “Nisi sama – ideš s nama” u Preku prikupljeno 1015 eura
Naši školji

U humanitarnoj akciji “Nisi sama – ideš s nama”, koju su u 21. srpnja na Mulu u Preku organizirali Udruga Nismo same, Udruga žena Luzor i portal Naši školji, prikupljeno je 1015 eura.

- Akcija u kojoj smo pekle i prodavale frite, u potpunosti je uspjela! Srce nam je puno! Veliko hvala svim ljudima, domaćima i turistima, što su kupili naše frite i donirali za akciju “Nisi sama – ideš s nama”, komentirala je predsjednica Udruge žena Luzor Vilma Jozić.

Posebno se zahvalila mladoj obitelji Peranić, Prečanima sa zagrebačkom adresom, koji su cjelokupan iznos od prodaje majica “ubacili” u kutiju za donacije.

Udruga Nismo same od 20. svibnja do 31. srpnja provodi 18. humanitarnu akciju kojom prikuplja sredstva za svoju uslugu taksi prijevoza na kemoterapiju/zračenje žena oboljelih od raka koje se liječe u zagrebačkim bolnicama “Nisi sama – ideš s nama”.

Udruga žena Luzor i portal Naši školji priključili su se akciji prikupljanja sredstava prodajom frita u središtu Preka.

Udruga Nismo same poznata je po kontinuiranom razvoju novih inicijativa, a u samo sedam godina rada članice su osmislile brojne projekte s ciljem stvaranja bolje budućnosti za onkološke pacijentice. Njihov najpoznatiji projekt je „Nisi sama – ideš s nama!“ za besplatan taksi prijevoz žena oboljelih od raka na kemoterapije i zračenja.

Udruga je do sada osigurala više od 29.000 besplatnih taksi vožnji za 885 korisnica u ukupnoj vrijednosti od više od 262.241,00 eura. Donacije se mogu uplatiti na broj računa (IBAN): HR7224020061100822438


Reci što misliš!