Događaji

izvješće hak-a

Kolnici skliski, magla smanjuje vidljivost

Kolnici skliski, magla smanjuje vidljivost

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u Slavoniji, Istri, Gorskom Kotaru i Hrvatskom primorju. Magla smanjuje vidljivost ponegdje u Lici, izvješćuje HAK.

Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama. Na većini cesta vozi se bez poteškoća osim na dionicama gdje traju radovi. Vozače pozivamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Od 21:00 do 03:00 sati na državnoj cesti DC33 Šibenik-Drniš bit će zatvoren tunel Dumbočica. Obilazak je čvor Dubrava (DC33)- čvor Meterize (DC8)-čvor Vidici (DC8) i obrnuto.
Vozi se uz privremenu regulaciju prometa na državnoj cesti DC8 na Jadranskoj magistrali (DC8): Pasjak (do 15. lipnja), Matulji (do 29. ožujka), Dramalj (do 16. ožujka), Zaton kod Šibenskog mosta (do 18.ožujka), Brela (do 30. travnja), Podgora-Drašnice, predio Čaklje (do 04. travnja), Makarska (31. svibnja), Zaton (do 10.travnja), Lozica (do 15. lipnja), u Orašcu (18.ožujka),
Izvanredni prijevozi:

do 31.ožujka svakodnevno od 03:00 do 07:00 sati izvanredni prijevozi tereta kretat će se na relaciji:Luka Gaženica (Zadar) – DC424 – čvor Zadar istok – A1 – čvor Prgomet – DC551 – ŽC6112 - ulaz na VE Opor. U izvršenju tih prijevoza bit će uključene pratnje prometne policije i tehničke pratnje koje će regulirati kretanje drugih sudionika u prometu na relaciji izvršenja prijevoza.

U pomorskom prometu nema poteškoća.


Reci što misliš!