Događaji

sc višnjik

Denisa Karlovića zamjenit će Tomislav Zubčić

Denisa Karlovića zamjenit će Tomislav Zubčić
Šime Zelić/ PIXSELL

Nakon što je prošlog tjedna zadarski gradonačelnik Branko Dukić najavio smjenu Denisa Karlovića, na današnjoj Skupštini Karlović je i službeno smijenjen s mjesta direktora ŠC Višnjik. Na njegovo mjesto kao vršitelj dužnosti postavljen je Tomislav Zubčić, djelatnik Višnjika.

Podsjećamo, u utorak 28.2. gradonačelnik Dukić naveo je u priopćenju javnosti kako je razlog smjeni "narušeno povjerenje":

Već neko vrijeme postoji narušeno povjerenje između Uprave i Skupštine ŠC Višnjik d.o.o., odnosno direktora i mene kao gradonačelnika, što je rezultiralo ovakvom odlukom. Prvenstveno se to odnosi na nedosljednost u komunikaciji i različitim shvaćanjem prioriteta u djelatnosti samog Društva.

To nepovjerenje produbljeno je i u prigodi razgovora o organizaciji koncerata više izvođača za koje je direktor tražio moju suglasnost, iako to nije uobičajeno za slična događanja za koja direktor oduvijek potpuno samostalno donosi odluke. Konačno, manipuliranje netočnim informacijama prema javnosti nanijelo je reputacijsku štetu tom trgovačkom društvu i Gradu Zadru i potvrdilo nemogućnost daljnje suradnje u uvjetima međusobnog nepovjerenja - navedeno je uz ostalo u priopćenju. 


Reci što misliš!