Događaji

besplatno je!

Doznajte sve o mogućnosti sufinanciranja energetske obnove obiteljskih kuća

Doznajte sve o mogućnosti sufinanciranja energetske obnove obiteljskih kuća

U četvrtak, 7. ožujka u Multimedijalnoj dvorani novog Sveučilišnog kampusa, održat će se besplatna radionica za o javnom pozivu za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća.

Na radionici će se uvodno obratiti gradonačelnik Zadra Branko Dukić i zamjenik direktora Fonda Mirko Budiša.

Predstavnici Fonda će zatim pojasniti uvjete sufinanciranja, s naglaskom na popis potrebne dokumentacije, i pojasniti način prijave, a nakon radionice će građani imati priliku postavljati i konkretna pitanja. 

KAKO DO BESPOVRATNIH SREDSTAVA ZA ENERGETSKU OBNOVU OBITELJSKIH KUĆA?

Energetskom obnovom obiteljskih kuća moguće je uštedjeti na režijama od 30 do 60%, povećati udobnost stanovanja, ali i očuvati okoliš. 

Znate li da za obnovu vaše kuće možete dobiti bespovratna sredstva Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost? Na stranicama www.fzoeu.hr od 13.3. kreće novi Javni poziv za financiranje projekata energetske obnove vrijedan čak 120 milijuna eura, a koji uključuje i poticaje za korištenje obnovljivih izvora energije.

Tko se sve može prijaviti i kako, možete saznati na besplatnoj radionici koja će se održati u četvrtak, 7.3. u Multimedijalnoj dvorani novog Sveučilišnog kampusa, Ul. dr. Franje Tuđmana 24i, s početkom u 15 sati. 


Reci što misliš!